20th Century Fox arbejder for tiden på manuskriptet til den femte “Die Hard”-film, der indtil videre har gået under den ligefremme arbejdtitel “Die Hard 5”. Nu forlyder det dog, at Fox indtil videre har udset sig titlen “Die Hard 24/7″ til det nye actionfyldte eventyr om strømeren John McClane.

Se også: ”Wolverine”-manusforfatter skriver “Die Hard 5″.

Desuden rapporteres det, at Bruce Willis var så tilfreds med, hvordan Sylvester Stallones “The Expendables” tog sig ud, at der spekuleres i, om “Die Hard 24/7” derfor vil gå tilbage til sine rødder og endnu en gang få en R-rating med mindre brug af computergenererede effekter.

Endvidere forlyder det, at Fox har fundet en titel til deres annoncerede reboot af tegneseriefilmatiseringen “Fantastic Four”. Det nye navn skulle angiveligt være “Fantastic Four Reborn”.

Den nye film om den heltemodige kvartet vil blive betragtet som værende en helt ny fortolkning, hvilket betyder, at ingen fra den originale skuespillerbesætning vil vende tilbage.

Læs mere om de mange forskellige titler på de foregående “Die Hard”-film i Filmz-artiklen: Moviola: Die Hard – Over mit lig.Vis kommentarer (57)
Gravatar

#21 filmz-ab 12 år siden

Jeg er enig med loke i, at DH4 er blankpoleret omgang, i forhold til de politisk ukorrekte tre første, både mht. vold, personlighed og sågar også historien...

Nok var det muligvis fox der ønskede en pg13 rating, men hvad pokker skete der så lige med den yderst tvivlsomme unrated version, hvor bandeord og blod var dubbet henover originalen? Ja, blodet var sågar CGI tilføjet.

Mht. scenen hvor willis står på flyet, det er selvfølgelig en model han står på bag green screen, som så er efterbehandlet, men alligevel (som vi har snakket før om) men broen der braser sammen, er CGI, bl.a..

You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#22 filmz-ab 12 år siden

KayOzz (20) skrev:
Jamen det var han vel også.. Det ville vel ogå være utroværdigt hvis han var mester i 4 forskellige kampsport.. Synes det er fint nok at de ikke gjorde ham til mere end han var. At hans force netop lå ved IT og ikke meget andet..


tildels enig, og jeg var også glad for Olaphant i rollen som skurk, men han var altså også helt ufarlig, i forhold til skurkene i 1'eren og 3'eren.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#23 filmz-T-bird 12 år siden

Die Hard 4 var en ganske ok film, men jeg synes ikke, at en femte Die Hard er nogen god ide. Jeg mener, at når man har lavet hele fire gode film i en franchise, burde man prise sig lykkelig og lade dem stå. De fleste franchises bliver tit smadret af uheldige film. Tænk bare på Alien, Terminator og de Batman-film fra 1989 til 1997. Lad det ikke ske for Die Hard.
Gravatar

#24 filmz-Utyske 12 år siden

#23 -

De gamle film kan jo sagtens stå på egne ben, så hvis den femte bliver noget lort, kan man jo bare smide den over højre skulder og nøjes med de fire. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#25 KayOzz 12 år siden

[email protected] (22) skrev:
tildels enig, og jeg var også glad for Olaphant i rollen som skurk, men han var altså også helt ufarlig, i forhold til skurkene i 1'eren og 3'eren.


Absolut, men lad os for det første lige udelukke Alan Rickman fra alle andre skurke, for han er sgu ikke kun den fedeste skurk i Die Hard serien, men generelt en af mine yndlings skurke nogensinde, så ham må vi hellere lade være med at sammenligne nogen med.. ;)
Men hvis du ser på Jeremy Irons´ figur.. Det er muligt han er stærk, men vi ser det ikke komme til udtryk, for han har sgu nogle "goons" som stort set gør det hårde arbejde for ham.. Lidt ligesom Olyphant i 4´eren..
Jeg synes 3´eren er en formidabel film, men kunne godt have ønsket mig et decideret showdown mellem Willis og Irons..
Gravatar

#26 filmz-ab 12 år siden

#23

En Die Hard film følger jo ikke op på tingene, som mange andre serier gør. En ny Die Hard film er altid, ja ny.. Så de må gerne lave flere for min skyld, ligesom de også gerne må lave flere MI-film.

#25

Iron's var jo så netop stærk, som du selv siger, som lederen, der havde mange snedige planer, og hele første akt og til dels anden, ser man ham ikke, og alligevel er han en reelt trussel og man vidste ikke, hvornår hans næste terroaktion fandt sted. Han var lidt ligesom en tikkende bombe - det samme prøvede man også med 4'eren, men det lykkedes altså ikke helt.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#27 enfilmnørd 12 år siden

Den film-serie har endnu ikke skuffet mig. Med de nye udmeldinger ser det heller ikke ud til, at jeg har noget af frygte med 5'ere(ud over manusforfatteren). Glæder mig
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#28 The Mighty Duck 12 år siden

Hvis I vil vide lidt om hvordan det var på settet af Die Hard 4 så skal I se Kevin Smith: Sold Out - A Threevening with Kevin Smith. Der fortæller han om han scene i filmen og hordan settet var.
Gravatar

#29 filmz-Claudius 12 år siden

De kunne jo lade det hele ske på et skib som de oprindeligt planlagde til Die Hard 3, men droppede da Steven Seagal lavede "Under Siege" (for pokker hvor føler jeg min gammel nu...).

R-rating?!? Yippee-kai-yay, motherfucker!

Jeg mener egentlig, at DH4 var en fin fortsættelse på serien, men afslutningen var et anti-klimaks, fordi man fik en gidsel-situation lige efter, at Bruce havde taget kvælertag på et kampfly. Så er en skide gidseltagning da lidt slapt.

#25

Alan Rickman er genial som skurk. Han er så genial, at selv i Harry Potter skal han bare komme ind af døren og sige, "turn to page 394" for at få mig til at gyse. Han behøver ikke engang seje one-liners (selv om de hjælper). Det er kvalitet! :)
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#30 filmz-ab 12 år siden

Rickman er selvfølgelig blandt de bedste skurke i historien...
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?

Skriv ny kommentar: