Universal Pictures har netop annonceret, at Tony Gilroy vender tilbage som manuskriptforfatter på “The Bourne Legacy”, den fjerde film i filmserien om Jason Bourne.

Gilroy stod også for manuskriptet til de tre forgængere “Manden uden navn”, “Bourne duellen” og “The Bourne Ultimatum”.

Se også: Matt Damon: “Bourne 4” bliver måske en prequel.

Frank Marshall og Pat Crowley er ligeledes tilbage som producere sammen med Jeffrey Weiner og Ben Smith fra Captivate Entertainment.

Selvom “The Bourne Legacy” er en bog skrevet af Eric Lustabader i Robert Ludlums “Bourne”-serie, vil filmen ikke blive baseret på denne.

Matt Damon, som har personificeret den effektive Bourne gennem serien, har tidligere officielt udmeldt, at han ikke vil gentage sin rolle, hvis instruktøren Paul Greengrass ikke vender tilbage. Muligvis vil denne annoncering ændre Damons standpunkt.

Se også: Matt Damon: Ingen ny “Bourne”-film uden Greengrass.



Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 KayOzz 13 år siden

Hvis Damon takker nej, så håber jeg ikke det bliver til noget.
Gravatar

#2 filmz-Bruce 13 år siden

Jeg så gerne en Bourne instrueret af Doug Liman, men absolut ikke uden Damon. Så op i Pedersen med mere franchise!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Lord Beef Jerky 13 år siden

Er Damon virkelig SÅ god i den rolle, at i nægter at se en Bourne-film uden ham? Altså jeg er helt med på kontinuitetsvognen her, men hvis han nægter uden Greengrass, og de fortsætter med et glimrende manuskript, god instruktør og en fin erstatning for Damon, ville jeg ikke have det store imod det.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#4 filmz-Bruce 13 år siden

Personligt finder jeg ham outstanding indenfor rammerne af "den Bourne" man har valgt at skabe. Jeg så gerne en kontinuitet i den figur og ikke endnu en franchise ørkenvandring, hvor en ny stilart skal påtvinges hver gang en ny skuespiller skal overtage klæderne. Damon ER Bourne, som Connery ER den rigtige Bond. Man kan sagtens blive tilfreds med andre, men man vil uundgåeligt ende op med at sammenligne med den oprindelige Bourne karakter og det er ikke Richard Chamberlain.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 13 år siden

#4 Jamen, som sagt er jeg enig med jer i, at det naturligvis stort set altid er bedst med kontinuitet i en karakter, men ligefrem ikke at ville se filmen, blot fordi man har fundet en anden, hvis alt det andet tyder godt, er jeg ikke helt med på. Personligt synes jeg Damon gør det ganske ok, men heller ikke mere... men jeg er heller ikke den store Damon-fan.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 filmz-Bruce 13 år siden

#5 Jamen jeg vil da altid tjekke anmeldelserne ud for en film, inden jeg afskriver den. Blot er det ikke på forhånd et koncept, som jeg har så stor tiltro til uden det, som i mine øjne, er seriens styrke. Nu ser jeg så heller ikke Greengrass som det helt store tab, hvis Doug Liman kunne overtage roret igen, men jeg er så også langtfra prototypen på en kæmpe Bourne fan. Jeg synes det er en fed action thriller, som har haft et stærkt cast i skurkerollerne i alle tre film, men en trilogi som Red Riding, finder jeg nu mere kvalitet i.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 filmz-Claudius 13 år siden

Ingen Greengrass + Damon = Ingen Bourne.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 13 år siden

#6 Så har du jo så heldigvis heller ikke afskrevet filmen på forhånd... det lød bare sådan i din første besked... og jeg kan nu se at #7 er endnu en. Heh. Det er bare den mentalitet jeg ikke helt forstår. Som jeg selv ser det, er Greengrass ikke det store tab. Jeg er ikke det store fan af franchisen, men synes mægtigt godt om den første film... Greengrass' instruktion forekom mig en smule for rodet til en actionthriller der går lige ud af landevejen. Det konstant hoppende kamera fandt jeg ikke blot forvirrende, men jeg blev også hele tiden kastet ud af historien.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Kruse 13 år siden

Ingen Damon, ingen bourne!

Men jeg afskriver ikke filmen på forhånd!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 BN 13 år siden

Lord Beef Jerky (3) skrev:
Er Damon virkelig SÅ god i den rolle, at i nægter at se en Bourne-film uden ham?


Ja. Men for mit vedkommende er der en anden ting der vejer ligeså tungt på vægtskålen: Bourne-trilogien har handlet om hans flugt fra og afdækning af sin fortid. Mysteriet er løst. Det er nærmest umuligt at koge mere suppe på hukommelsestabet og det dermed forbundne trauma, samt det moralsk betonede opgør med fortiden og agentjobbet (herunder drabene). ... Så hvad mere er der at fortælle, UDEN at man gøre vold på karakteren, ja, UDEN at man ødelægger kontinuiteten og svigter præmisserne fra de tre film, der ER lavet?

Jeg har tidligere sagt ligesom Claudius gør i #7, og det hælder jeg nok allermest til stadigvæk. Men apropos Bruces forslag, så kunne jeg godt gå med til en fortsættelse, hvis følgende tre betingelser er opfyldt:

1) Matt Damon gentager rollen som Jason Bourne.

2) Tony Gilroy skriver et manuskript, der gør alle mine betænkeligheder og forbehold vedrørende berettigelsen af en 4'er godt og grundigt til skamme.

3) Doug Liman instruerer.

..... Men indtil nu er det kun pkt. 2 der er en realitet.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: