Mel Gibson har ikke gjort det let for sig selv at være en populær og afholdt man i Hollywood på linje med f.eks. George Clooney. Allerede i 2006 fik Gibsons ry et hak i tuden, efter det kom frem, at han var kommet med udtalelser som ”Fucking jøder… jøderne er ansvarlige for alle verdens krige,” efter han blev stoppet for spirituskørsel.

Og i år kom han igen i søgelyset pga. en række mindre flatterende udtalelser, som han ekskæreste havde optaget. Bl.a. skulle han have udtalt: ”Du ligner en liderlig gris, og hvis du bliver voldtaget af en gruppe niggere, er det din egen skyld.”

Se også: Mel Gibson igen i problemer pga. racistiske udtalelser.

Konsekvenserne har indtil videre været, at filmselskabet har lagt hans seneste film “The Beaver” på is – selvom den er færdigindspillet – og senest hoppede Leonardo DeCaprio fra Gibsons planlagte vikingefilm, hvor han ellers skulle have spillet hovedrollen.

Men hvorledes vil Gibsons opførsel have indflydelse på, om publikum vil tage i biografen og se hans film? Ifølge en ny amerikansk undersøgelse fra 60 Minutes/Vanity Fair svarer 15 % af mændene, at de vil være mindre tilbøjelige til at se en Gibson-film nu, mens det for kvindernes vedkommende drejer sig om hele 24 %.

Hvad mener du? Vil du stadig se Mel Gibsons film efter hans seneste udtalelser, eller vil du holde dig langt væk fra dem? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (69)
Gravatar

#11 Æsop9000 11 år siden

Jeg vil stadig se Mel Gibsons film. Bare fordi en mand har nogle ækle holdninger er ikke ensbetydende med at jeg ikke kan nyde hans kunst - medmindre han vælger at lave hadefuldt kunst, fx et remake af "Der ewige Jude".

Hvis Gibson laver en ny film om vikinge tiden, så vil jeg helt klart se den.

I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#12 dewin 11 år siden

#8

What the f*ck var det for et filosofisk wannabe spørgsmål at sætte op? Det kan godt være at det ville udløse et 12 tal på handelsskolen, men oh joyces christ please, come on, kan man tage et strejf med en større og billigere kam end det!?
Gravatar

#13 Wskaaning 11 år siden

Hvis han laver en ordentlig film, så selvfølgelig vil jeg se den...
Gravatar

#14 McPeter 11 år siden

Der er massere af skuespillere, instruktører, sangere, sportstjerner, chefer, politikere osv. der kan være nogle kæmpe idioter privat - men som stadig er enormt dygtige til deres job.

Hvis alle de rygter om hvad Gibson har sagt er rigtige, så bakker jeg ham bestemt ikke op som person - men som skuespiller og instruktør vil jeg stadig bakke ham op så længe jeg synes han laver noget ordentligt.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#15 keitel 11 år siden

Mel Gibson er et geni uanset hvad de siger, og jeg er sgu ikke meget bedre end ham, har sgu sagt ting der er langt værre i en brandert, jeg er bare heldig ikke at være kendt, der skal man passe lidt bedre på.
Gravatar

#16 Moog 11 år siden

#4
Muslimer er ikke en race, men medlemmer af en religion... ergo hvis du eksempelvis hader alle muslimer, vil du ikke være racist, men bare en alm. tumpe. Ordet racist bliver brugt i lidt for bred omfang.

Det samme er i øvrigt gældende for både amerikanere og tyskere...

Gibsons udtalelser omkring jøder derimod gør ham til racist, da jøderne har en speciel status af også at være et folk ud over en religion. Eksempelvis findes der ateistiske jøder.

Om det få indflydelse på om jeg ser flere Gibson film... hmmm tror det ikke, jeg vil stadig elske "Planet of the apes" selvom Heston var en sindsforvirret skydegal galning.
Gravatar

#17 RaGa_MuFFiN 11 år siden

Gu vil jeg da se hans film! Hvad hans holdninger er, kan jeg egentlig være ligeglad med. Bare jeg kan se hans film, og nyde dem for, hvad de er!

\o/
Gravatar

#18 Michael2t 11 år siden

Hvad har Gibson's personlighed med hans film at gøre? Hvis jeg vil se "Lethal Weapon", så gør jeg det jo ikke fordi jeg støtter udtalelserne, men fordi jeg ikke vil snydes for oplevelsen. Desuden har ingen af os herinde (medmindre de kender ham personligt) ret til at kalde ham en racist eller et dårligt menneske. Sådan noget kan vi altså ikke beskylde ham for at være pga. et par enkelte udtalelser. At han opførte sig fuldstændig idiotisk på daværende tidspunkt, der er jeg fuldstændig enig, men andet kan jeg ikke påstå.
Gravatar

#19 wackojacko 11 år siden

tjah ... jeg ville altid se en bio-flick med titlen "Mad Mel - Return of the Beaverhand"
Gravatar

#20 zamm- 11 år siden

Begår vi alle ikke fejl? Som #18 siger, hvad har hans personlighed noget som helst at gøre med hans geniale filmsuccesser? Intet!
Selvfølgelig vil jeg da fortsætte med at se hvad der kommer fra ham. Jeg synes at "Edge of Darkness" var lidt fesen... men det var ikke pga. hans personlighed!
Yo, homie. Is that my briefcase?

Skriv ny kommentar: