Mel Gibson har ikke gjort det let for sig selv at være en populær og afholdt man i Hollywood på linje med f.eks. George Clooney. Allerede i 2006 fik Gibsons ry et hak i tuden, efter det kom frem, at han var kommet med udtalelser som ”Fucking jøder… jøderne er ansvarlige for alle verdens krige,” efter han blev stoppet for spirituskørsel.

Og i år kom han igen i søgelyset pga. en række mindre flatterende udtalelser, som han ekskæreste havde optaget. Bl.a. skulle han have udtalt: ”Du ligner en liderlig gris, og hvis du bliver voldtaget af en gruppe niggere, er det din egen skyld.”

Se også: Mel Gibson igen i problemer pga. racistiske udtalelser.

Konsekvenserne har indtil videre været, at filmselskabet har lagt hans seneste film “The Beaver” på is – selvom den er færdigindspillet – og senest hoppede Leonardo DeCaprio fra Gibsons planlagte vikingefilm, hvor han ellers skulle have spillet hovedrollen.

Men hvorledes vil Gibsons opførsel have indflydelse på, om publikum vil tage i biografen og se hans film? Ifølge en ny amerikansk undersøgelse fra 60 Minutes/Vanity Fair svarer 15 % af mændene, at de vil være mindre tilbøjelige til at se en Gibson-film nu, mens det for kvindernes vedkommende drejer sig om hele 24 %.

Hvad mener du? Vil du stadig se Mel Gibsons film efter hans seneste udtalelser, eller vil du holde dig langt væk fra dem? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (69)
Gravatar

#1 Benny_blanco 11 år siden

Jo jo, nok har Gibse drengen været et røvhul, svinet både jøder og sorte til, meeeeen når jeg gang på gang genser Mad Max 2, så kan jeg ikke undlade at tilgive ham.
Det får mig dog ikke til at se den kommende "talende bæver" film
I man who search nothing, is a dangerous man
Gravatar

#2 Therkelsenmeister 11 år siden

Kunne da aldrig finde på at undgå hans film bare fordi han er kommet med de udtalelser, han er en glimrende instruktør og skuespiller og det er det vigtigste. Jo ikke fordi manden har slået nogen ihjel eller haft sex med nogen under den seksuelle lavalder...... Pressen burde bruge mere tid på at skrive om de virkelige problemer, end nogle sølle udtalelser fra en mand, der tydeligvis går igennem en svær tid i hans liv.
Gravatar

#3 Yoda 11 år siden

Hvad Gibson angiveligt skulle have sagt eller gjort i sit privatliv har på ingen måde betydning for, hvorvidt jeg vil se hans film eller ej. Så ja, jeg fortætter med at se Gibsons film.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#4 Nightjaxs 11 år siden

Nu synes jeg at det er lige meget, hvem der egentlig har spillet i den eller hvem har medvirket i den, produceret det osv osv. Det hele kommer ned til om det er en god film, Det er ikke et spørgsmål om han er racist, (undskyld næsten alle er racist på et eller andet punkt om det er muslimer, sorte, hvide, amerikaner, tysker osv osv. ), men spørgsmålet er laver han stadig gode film eller er han gået helt fra forstanden..

Dette er min holdning, jeg vil hellere end gerne se hans nye vikingfilm..

Jeg er tilhænger af film og Mel Gibson kan man ikke afvise han har været med eller lavet nogle gode film..
Guns dont kill people, but they sure do help.
Gravatar

#5 Batsy 11 år siden

Altså, han plejer at lave underholdene film, især braveheart så ja jeg vil da se ham (: selvom han er en slem dreng i virkeligeheden (:
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Coldesser 11 år siden

Jeg adskiller mellem filmmanden Mel og privatpersonen Mel.
Filmmanden har et glimrende talent, og jeg vil selvfølgelig gerne se hans film...

Privatpersonen er et røvhul, og jeg er ligeglad med hvad han har at sige.
Gravatar

#7 dewin 11 år siden

Hørt gutter... nu handler det om filmoplevelsen, og man må sq abstrahere fra bagmændenes privatsfære. Ellers ender det sq med at vi i biografernes billetluge får stukket et ringbind (eller en USB nøgle i disse high tech tider) i hænderne, så vi lige kan lave et clear check af hele creditlisten, og på den måde sikre os at lydmanden har ren straffeattest, at filmens runner stadig er jomfru, og at samtlige på listen stemmer på samme parti som os. Vi er nemlig selv englebørn og kan derfor tillade os at dømme og fordømme alt og alle, FORDI VI ER NEMLIG RETVISENDE OPLYST AF MEDIERNE SANDFÆRDIGE SKRIVELSER!

... med andre ord, selvføgelig vil jeg stadig se en Mel Gibson film.
Gravatar

#8 hurin 11 år siden

Jeg vil omvendt stille spørgsmålet om hvorvidt et lykkeligt, harmonisk og venligt menneske overhovedet kan være skabende.

At store arkitekter, kunstnere, forfattere og instruktører privat er røvhuller synes mere reglen end undtagelsen.
Zardoz has spoken
Gravatar

#9 Silver666 11 år siden

Jeg vil uden tvivl stadig se hans film.
Syntes mange er for nærtagene det er jo kun ord.
Og man skal også passe på med ikke at stole blindt på hvad medierne skriver om diverse celebrities
Gravatar

#10 frankdrebin 11 år siden

What #3 said..

Skriv ny kommentar: