Streaming-tjenesten Star bliver den tredje store Disney-tjeneste sammen med Disney Plus og Hulu.

På bare ni måneder har Disney Plus sikret sig over 60 millioner abonnenter på verdensplanen, ligesom man har planer om lancere Hulu uden for USA til næste år.

Nu barsler Disney-toppen så med endnu en streaming-tjeneste, der lanceres under Star-brandet, skriver CNBC.

Her vil Disney distribuere det indhold, man har fra ABC Studios, Fox Television, FX, Freeform, 20th Century Studios og Searchlight – og som altså ikke umiddelbart passer ind på Disney+ eller Hulu.

Disney-chef Bob Chapek forklarer dog, at i flere lande vil Star-tjenesten blive en integreret del af Disney Plus.

Læs også ‘“Mulan” får premiere på Disney Plus – her er prisen‘.

Star skal efter planen lanceres i 2021.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 thomas040 1 måned siden

Nu må de styre sig med alle de streaming tjenester.
Failure is a zero out.
Gravatar

#2 BlackJesus 1 måned siden

Disney prøver lidt for meget at holde fast i deres Image som noget for familier med små børn. Det var også derfor jeg begræd deres køb af FOX. Dog tror jeg de kommer til at holde FOX og Disney adskilt. De ikke-Disney venlige film og serier bliver ikke udgivet som en Disney film

Som der står i artiklen bliver disse en del af Disney + i nogle lande og det er forhåbentlig DK, da vi ikke er så sippede med nøgenhed osv.
Gravatar

#3 Johnny42 1 måned siden

Ja det er utrolig svært at have forskellige faner med de forskellige Brands eller eventuelt forskellige abbonnementsordninger under samme streaming tjeneste. Man bliver simpelthen nød til at have en streaming tjeneste for hver Brand, så Disney ikke associeres med voksen film, der indeholder noget så frygteligt som bandeord, eller endnu værre, nøgenhed.

Skriv ny kommentar: