Jim Henson Company vil nu sammen med Disney Channel producere en række mini-film med Mupperne, som er kendt fra “The Muppet Show”-serien, der kørte over fem populære sæsoner fra 1976 til 1981.

Disse mini-film skal være med til at introducere en ny generation for Muppernes univers og humor, og vil kunne byde på cameo-optrædener fra forskellige berømtheder. Projektet vil efter sigende få premiere senere på året på Disney Channel.

Derudover kan The Muppets News Flash også berette, at en ny Muppet-film samt en internet-serie er under udarbejdelse.

Desuden bliver det rapporteret, at der 14. juli udkommer et 25-års jubilæumssoundtrack til “The Dark Crystal” (1982), samt at man til efteråret vil kunne købe en 3-disk cd-boks med alle de bedste sange fra “Fragglerne” (“Fraggle Rock”).

“The Muppet Show – Season 2” kommer på region-1 dvd 7. august, og “Fraggle Rock – Season 3” kommer på region-1 dvd 11. september.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 mar16 15 år siden

syns bare at vi burde lade kermit og de andre, blive liggende på dukkehylden. muppets har aldrig været ment til at være til børn. det var sesame street.

har set nogen af de gamle afsnit og humoren er godt nok stueren, men en figur ved navn Gorgon Heap er måske lidt for meget. iøvrigt var den der hvor de skrider til Oz temmelig elendig og den om kermits ungdom og den med Ginzo/gonzo var heller ik det bedste.

anyway, muppets høre fortiden til. hvis de ikke kan fatte det, så lav nogen nye figure. prøv dog for en gangs skyld at være originale!
Gravatar

#2 enfilmnørd 15 år siden

Synd at det skal ende sådan. MEEN så kan man jo nyde den gamle tv-serie på DVD
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 Confused101 15 år siden

Min mening er det er det er helt fint. Kan aldrig få nok af Muppets.
Gravatar

#4 filmz-Narniabæver 15 år siden

Ja, nemlig #3
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#5 Herrguth 15 år siden

Jeg glæder mig nu også til at se mere til Muppets, selv om de sidste projekter (som f.eks. Muppets in Oz og Muppets from Space) ikke har været vildt gode.
Men derfor vil jeg ikke afskrive chancen for at kommende projekter kan blive gode.

Og selvfølgelig har vi stadig den gamle Muppets-serie, som jo på ingen måder bliver ødelagt af, hvad der efterfølgende er blevet lavet. Og der har da også været gode Muppet-film (The Muppet Movie, Muppets Take Manhattan, A Muppet Christmas Carol).

Glæder mig til hele Muppet Show-serien står på min hylde, men nu må vi vente se hvor længe der går før 3. sæson bliver udgivet.
Og så kan vi jo håbe på, at når alle 5 sæsoner er kommet, at de så også udgiver Muppet Babies og Muppets Tonight.
Gravatar

#6 mar16 15 år siden

den med julen er nu den eneste gode af dem jeg har set

Skriv ny kommentar: