Disney har allerede nu sørget for danske stemmer og undertekster til flere ‘originals’ på Disney Plus – tyder på marts-lancering i Danmark.

Disney Plus er kun lanceret i USA, Canada og Holland – og endnu intet officielt om den danske premieredato.

Alligevel har Disney nu udstyret flere af deres Disney Plus-originals med danske undertekster og danske stemmer. Det kan tyde på snarlig dansk lancering.

Star Wars-serien “The Mandalorian” kan således nu ses med danske undertekster, ligesom der er tekster på tysk, engelsk, spansk, fransk, svensk, norsk, italiensk, hollandsk, polsk, portugisisk og finsk.

Det er allerede annonceret, at Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien får adgang til Disney+ fra den 31. marts.

Disse landes sprog findes der altså allerede nu undertekster til på en serie som “The Mandalorian”.

Derfor tyder det på, at også Portugal, Polen, Sverige, Norge, Finland og Danmark får adgang til Disney Plus d. 31. marts – eller kort tid derefter.

Der er også danske undertekster til “Encore!”, ligesom der er mulighed for danske stemmer på tre serier.

“The World According to Jeff Goldblum” – stemmer: Caspar Phillipson (Jeff Goldblum), Mikkel Christiansen, Rasmus Hammerich og Sara Ekander Poulsen.

“High School Musical: The Musical: The Series” – stemmer: Iris Mealor Olsen, Frederik Rose, Lue Støvelbæk, Sofie Emma Lohmann, Laurids Skovgaard Andersen, Mira Andrea Balloli, Estrid Bøttiger, Oscar Dietz, Sigurd Holmen Le Dous, Julie Lund, Iben Dorner, Elias Strube, Sonny Lahey og Vibeke Dueholm

Pixar in Real Life – stemmer: Albert Mahesh Witthoff Groth, Clara Oxholm, Idun Mealor Olsen, Jesper H. Paasch, Sonny Lahey og Vibeke Dueholm.

Læs også ‘Her er anmeldernes dom over alle de nye film og serier på Disney+‘.


Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 Jimmy 8 måneder siden

FEDT!
Hvorfor skulle de dog også ændre på klassikeren bare fordi vi lever i en verden, hvor alle bliver "krænket" over at der ikke er solskin på deres fødselsdag HVERT år! ... Næ de gamle klassiker skal der ikke røres ved!
Jeg har Song Of The South på VHS og synes den er hyggelig..
Gravatar

#22 Ryder666 8 måneder siden

SublimeKen (16) skrev:
#15

Har en kammerat der hader superheltefilm, selv Avengers: Infinity War og The Dark Knight (Som er mine personlige favoriter) men han elsker til gengæld Thor: Ragnarok fordi den er så anderledes, så jeg tror du bliver positivt overrasket. Vil gerne høre din mening når du har set den :)Så fik jeg set første time af Thor:Ragnarok, og må sige tempoet, og den visuelle stil, er ren eye candy. Selv Cate Blanchett, som jeg normalt finder særdeles utiltrækkende, er ret attraktiv. Tillige med Tessa Thompson. Jeff Goldblum er sjov, "hey, sparkles" og "here we go, here we go". Kunne også ret godt lide åbningsscenen. Fed form for humor. Uden at være plat. Jeff Goldblum i spøjs forklædning, så går man sjældent galt i byen. Og Thor vs Hulk, var en kamp værd at vente på. Derudover, en sjov cameo til Stan Lee. Kan, indtil videre, godt forstå hvorfor din ven og dig selv, priser den til skyerne. For den er helt klart en fryd for øjet. Vil give my final verdict, når jeg har set den sidste halvdel færdig. Men min score ligger på **** eller ****** så håber den sidste halvdel, beholder sit pace.
Gravatar

#23 Ryder666 8 måneder siden

Så fik jeg set den sidste time af Thor:Ragnarok. Den taber lidt pusten, efter vi møder Bruce Banner. En lidt flad transformation fra Hulk til Bruce, men er faktisk glad for at Bruce Banner kun bliver til en slags bifigur og ikke har den mest centrale rolle, ud af de medvirkende. Synes ikke at Mark Ruffalo spillede, eller passede særlig godt i filmen. Det er så også et af de få svage kritikpunkter jeg har om filmen. Sjov cameo til Scarlett Johansson og en fin postcredit scene til Jeff Goldblum. Han passede virkelig godt ind i dét univers. Fin underholdning og lidt over middel superheltefilm. Så alt i alt, lander jeg på 4 solide stjerner ud af 6 mulige. 4 med pil opad ****
Gravatar

#24 Mejse 8 måneder siden

#23 godt du fik den set og nød den :D
Gravatar

#25 Ryder666 8 måneder siden

Mejse (24) skrev:
#23 godt du fik den set og nød den :D


Jo tak. Har fået mere blod på tanden, når det kommer til superheltefilm. Har fundet Black Panther og Deadpool 2 frem, som skal ses. Og for lige at vende tilbage til Thor:Ragnarok, så var dødstallet faktisk pænt højt. Og det gjorde mig intet at censuren var lav og ikke så grafisk. Kampscenerne var ligeledes dynamiske uden at være for aggressive.
Gravatar

#26 Mejse 8 måneder siden

#25 god fornøjelse :)
Gravatar

#27 SublimeKen 8 måneder siden

#23

Nu er jeg af den mening, at en film skal ses i dens helhed, og ikke over flere gange (hvilket desværre lidt er resultatet af den tid vi lever i), hvilket helt sikkert bidrager til følelsen af at en film taber pusten. Men med det sagt, så er jeg ganske enig i dine betragtninger trods alt. Den sidste del af Ragnarok er helt sikkert også den svageste og meget kan siges om Joss Whedons to Avengers film, men det virker som om han var den eneste marvel instruktør, der rent faktisk kunne finde ud af at instruere Mark Ruffalo ordenligt. Brød mig heller ikke så meget om hans karakter, hverken i Ragnarok, eller Infinity War og Endgame.

Men glad for du kunne lide den, trods den lidt svage afslutning. Jeff Goldblum er bare genial i den film imo, og er ganske enig i at den har et fedt tempo i starten.

Hvis du har fået mere blod på tanden angående superheltefilm, ville jeg nok personligt ikke starte med Black Panther, da den måske godt kan tage glæden lidt væk fra dig igen. Det er en relativ middelmådig tilføjelse til superheltegenren efter min mening. Men du skal selvfølgelig danne din egen :)
Gravatar

#28 Ryder666 8 måneder siden

#27

Jeg så den også kun i 2 dele, da jeg var for træt til at den på én gang. Jeg så lige, at Black Panther, havde en spilletid på 134 minutter, hvilket jeg ikke orkede igår. Venter nok et par dage med at se den, eftersom jeg fik cobra Kai sæson 1+2 på dvd med posten idag. Så karate kid sagaen, har førsteprioritet i øjeblikket.

Skriv ny kommentar: