“Mulan”-stjernen Liu Yifei støtter politiet i Hongkong efter uroligheder – nu opfordrer kritikere til boykot af “Mulan”-remake.

De mange Hongkong-demonstranter – der protesterer over et lovforslag om udlevering af statsborgere til Kina – er blevet mødt med hård magt fra politiet i Hongkong.

Politiet får nu støtte fra den kinesisk-amerikanske skuespiller Liu Yifei, der på Weibo skriver:

”Jeg støtter politiet i Hongkong. I kan bare angribe mig nu. Hvilken skam for Hongkong,” skriver Yifei på det kinesiske sociale medie ifølge CNN.

Den udmelding har straks ført til kritik på Twitter – der ikke er tilgængeligt i Kina – hvor kritikere nu opfordrer til boykot af Disney-filmen “Mulan”.

Liu Yifei spiller således titelrollen i et kommende live-action-remake af Disneys “Mulan”.

Se den første teaser-trailer til “Mulan” lige her.

“Mulan” får premiere d. 26. marts.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Nagash 2 år siden

Hvordan man smadrer sin skuespillerkarriere på et tweet. Det var nok sidste gang hun fik en rolle i en stor film. LOL
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

#1 Ha, ja - hun må virkelig brænde for sagen :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

Hjernedød kommentar. Lyset er tændt, men der er ingen hjemme
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 OliverDK 2 år siden

Jeg støtter mennesker siger deres mening, men ja i forhold til fremtidig karriere i hendes fag kan det jo få ret vidstrakte konsekvenser. Så helt gennemtænkt har den kommentar nok ikke været. Eller også har den og hun er pænt ligeglad.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

måske har hun planer om en karriere i kina, så er kommentaren jo nok ikke helt ved siden af :) men ja det er nok ikke en "få job i hollywood" kommentar :P
Gravatar

#6 steadi07 2 år siden

“Disney-kineser” var alligevel bedste bud på en overskrift? Hvad med “Mulan støtter”?

Enig med resten - effektiv måde at ødelægge sin Hollywood-karriere. Omend det kinesiske marked snart er så stort, så kan være, at skaden ikke er så stor i længden.

Skriv ny kommentar: