David Benioff og Dan Weiss løber fra dele af aftalen om en ny “Star Wars”-trilogi til Lucasfilm.

Sidste år underskrev “Game of Thrones”-showrunnerne David Benioff og Dan Weiss en aftale med Lucasfilm om at skrive en ny, original “Star Wars”-trilogi.

Den aftale bliver nu ændret i kølvandet på Benioff og Weiss’ aftale med Netflix, skriver The Hollywood Reporter.

“GoT”-makkerparret har underskrevet en femårig aftale til en værdi af 250 millioner dollars med Netflix, der forventer resultater med det samme.

Forventningen er, at David Benioff og Dan Weiss kan skabe en succes på niveau med “Game of Thrones” hos Netflix.

Derfor bliver der nu nedjusteret på aftalen med Lucasfilm.

David Benioff og Dan Weiss skriver således et overordnet udkast til en ny “Star Wars”-trilogi, men er kun forpligtet til at skrive manuskriptet til én af filmene.

Den første film i den nye “Star Wars”-trilogi får efter planen premiere om tre år – læs om det her.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nagash 9 måneder siden

Hvor mange penge har Netflix lige måttet ligge hos Disney, for at købe dem fri af den kontrakt? De 250mio brødrerne får, er nok småpenge i forhold til :)
Gravatar

#2 Johnny42 9 måneder siden

#1 Det lyder netop ikke til at der var nogen fasttømret aftale med Disney, som de skulle købes fri af.

Da JJ Abrams blev valgt til at instruere episode IX, måtte de slippe en ordentlig slat penge til Paramount, men jeg har i hvert fald ikke hørt om at der skulle være en lignende kontrakt for Benioff og Weiss, hvor de skulle være låst, medmindre Disney blev kompenseret.

Nu ved jeg så heller ikke. Af hvad jeg har hørt har de været gode til at benytte eksisterende kildemateriale og omsætte det til serie-formatet, mens det har haltet lidt når de skulle fortsætte efter kildematerialet og samle trådene. Så måske er det en god ting at de ikke står for hele trilogien.

Skriv ny kommentar: