Alene hjemme Home Alone reboot Disney streaming / Filmz.dk

Disney lover streaming-reboot af “Alene hjemme”


“Home Alone” står over for en genindspilning til Disney+, lover Disney-chef Bob Iger.

Disney har som bekendt købt 20th Century Fox og alle selskabets rettigheder – heriblandt “Home Alone”-franchisen.

Nu annoncerer Disney-chef Bob Iger, at der kommer mere “Alene hjemme”, som skal produceres til Disney+., skriver Deadline.

Den første “Home Alone” med Macaulay Culkin i hovedrollen fik premiere i 1990. Siden fulgte yderligere fire film i serien.

Også “Night At the Museum” bliver nævnt af Bob Iger som en Fox-franchise, der kan forberede sig på et reboot til Disney Plus.

Ryan Reynolds er desuden involveret i et spoof på “Home Alone” med titlen “Stoned Alone” – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Ja ja malkes hvad der malkes kan. Endnu en franchise endnu en reboot.
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

#1 tænkte det samme.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Jeg vil faktisk sige at hvis man lavede en fortsættelse med Macaulay Culkin, hvor man hylder det der var og lavede en respektfuld fortsættelse, så ville jeg være interesseret, især efter den reklame der var, hvor han gentog rollen.

Så kunne det være han stadigvæk måtte kæmpe mod de traumer fra dengang, eller at han selv glemte nogle børn og skulle gennemleve det hele igen.

Han har desværre ikke haft de store roller siden dengang og ville måske heller ikke være interesseret, men det ville da være en måde at tilføje noget ekstra frem for bare endnu endnu en genindspilning, som Disney er begyndt at gøre i stor stil.
Gravatar

#4 Gridlock 1 år siden

Cobra Kai er et fint eksempel på hvordan du faktisk forsætter en gammel franchise som en serie.
Hvis de kan gøre det samme med Home alone ville det faktisk være ganske fedt.... men tvivler faktisk på de vil gøre det.

Og hvis de endelig forsatte serien vil det nok være et eller andet makværk.
Vil pege på rygtet at en forslået action serie med Sylvester Stallone and Dolph Lundgren blev afvist af Disney fordi den ikke var Female-Focused.
Hvis det er sandt tror jeg næppe at Disney på nogen måde ville lave en home alone serie der er trofast over for det der har været.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 hvad er helt præcist sammenhængen, der gør dig bekymret ud over din evige bekymring angående det emne ? en stallone/lundgren serie, og en alene hjemme reboot har næppe meget tilfælles :)
Gravatar

#6 Geekalot 1 år siden

#4 Ja Home Alone reboot sort/asiatisk lille pige. Så den hjemme...

Skriv ny kommentar: