Den højt profilerede Pixar-instruktør Andrew Stanton, som står bag den seneste Disney-produktion “John Carter”, har offentliggjort, at filmen vil blive dedikeret til mindet om Apple-frontmanden Steve Jobs, som døde i oktober sidste år.

Se også: Se en række klip fra sci-fi-eventyret “John Carter”.

”Jeg ville personligt ære ham. Jeg har snakket med John Lasseter omkring hele dedikationen, fordi jeg ikke ønsker at stjæle rampelyset fra Pixar, som jo nærmest var Steves familie. Det føltes rigtigt, og jeg ville ikke have, at der skulle gå for lang tid uden at han fik en form for permanent anerkendelse”, udtaler Stanton.

Dedikationen, der vil blive vist lige før filmens rulletekster, kommer fra Stanton grundet Jobs’ involvering med Pixar, som han ejede og sad i bestyrelsen for indtil Disney opkøbte studiet i 2006, hvorefter han fik 7 % ejerskab af Disney.

“John Carter” er klar til at indtage de danske biografer 8. marts.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Nukleon 12 år siden

Lidt mærkeligt hvis han egentlig ikke har haft noget med filmen at gøre.

Dog ikke så slemt som da Star Trek IV blev dedikeret til Challengers for nylig afdøde besætning.
Gravatar

#2 Frederik 12 år siden

Nukleon (1) skrev:
Lidt mærkeligt hvis han egentlig ikke har haft noget med filmen at gøre.
Steve Jobs var med til at starte Pixar.
Gravatar

#3 Nukleon 12 år siden

#2 Men det er ikke en Pixar film.
Gravatar

#4 Frederik 12 år siden

Nukleon (3) skrev:
#2 Men det er ikke en Pixar film.Det startede med at være en Pixar film, men er senere hen blevet en Walt Disney Pictures film.


Stanton bliver "lånt" af WDP fordi Pixar besluttede, at deres film skulle appellere til mennesker i alle aldre, og "John Carter" er PG-13.
Gravatar

#5 Nukleon 12 år siden

#4 Så Pixar ville lave en live action film? Eller skulle den have været animeret?
Gravatar

#6 Zombi 12 år siden

Nukleon (5) skrev:
Eller skulle den have været animeret?


Det er den vist meget tæt på at være alligevel. Det eneste der ikke er computeranimeret i den film er menneskene. Alt andet ser computerskabt ud.
Gravatar

#7 The Insider 12 år siden

#1, Dog ikke så slemt som da Star Trek IV blev dedikeret til Challengers for nylig afdøde besætning.

Hvorfor i alverden var det dog ligefrem "slemt"? En kæmpe produktion om verdens mest berømte fiktive rumudforskere vælger at anerkende verdens reelle rumudforskere, som mistede livet under udførelsen af den "tjeneste". For mit vedkommende giver det fuldkommen god mening. NASA og Star Trek har altid været forbundet, som du formentlig også ved som trekkie. NASA's første rumfærge blev navngivet Enterprise på baggrund af Star Trek-fans utallige breve... Star Trek-skuespillerne var til stede, da den lettede... den allerførste kvindelige astronaut var med i Star Trek, fordi Star Trek inspirerede hende til at blive astronaut und so weiter, und so weiter...

Da jeg gik på filmhøjskolen dedikerede jeg (via rulleteksterne) en kortfilm om en stiv charlatan til de heste, der døde under Schleswig-Holstein-konflikten. Jeg ramte i øvrigt forkert med årstallet med cirka 40 år. Se dét var slemt!
War. War never changes.
Gravatar

#8 Highland Park 12 år siden

#7: Indrøm det nu bare; den stive charlatan var dig!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 The Insider 12 år siden

#8, hehe, ikke lige i dén ombæring, desværre! Han blev spillet af instruktøren. Til gengæld blev jeg typecastet som arrig, tysk general i flere folks andre projekter. Besynderligt!
War. War never changes.
Gravatar

#10 astor 12 år siden

"John Carter" ser da også ud til at blive en om'er, så om de vælger at dedikere filmen til Jobs ville jeg ikke taget det som et kompliment eller hvad man nu skal sige
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...

Skriv ny kommentar: