Facebooks Mark Zuckerberg fik ikke det mest positive portræt af David Fincher i “The Social Network”. Ifølge den nye trailer til “Steve Jobs” ser titelkarakteren ud til at få samme behandling af instruktør Danny Boyle.

Se også: Første billeder af Michael Fassbender og Seth Rogen i “Steve Jobs”

“Steve Jobs” vil omhandle tre separate lanceringer af produkter, som Jobs har skabt samt følge hans personlige forhold til Steve Wozniak (Seth Rogen). Samtidig ser det ud til, at Danny Boyle ikke ligefrem gør Jobs til helten.

Foruden Fassbender og Rogen medvirker blandt andre Kate Winslet som den tidligere marketingschef for Macintosh, Joanna Hoffman, samt Jeff Daniels, der spiller Apples tidligere chef, John Scully.

“Steve Jobs” får dansk premiere den 21. januar 2016.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 cain 8 år siden

Jeg kunne da godt tænke mig at vide hvilke produkter Jobs har "skabt"
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

ikke noget der ikke var i Star trek TNG, men Aplle ville have patent på det for at have opfundet ipad/smartphone hehe er hvis også noget i space oddesy med en "ipad" lignende ting.
Gravatar

#3 cain 8 år siden

Geekalot (2) skrev:
ikke noget der ikke var i Star trek TNG, men Aplle ville have patent på det for at have opfundet ipad/smartphone hehe er hvis også noget i space oddesy med en "ipad" lignende ting.


Gravatar

#4 X&O 8 år siden

Uanset hvor meget jeg elsker Michael Fassbender og synes han her ser ud til at spille godt, så ser jeg virkelig ikke ham som Steve Jobs, hvilket er en skam.

Og så forstår jeg heller ikke helt de udtalelser Aaron Sorkin er kommet med så skulle hele filmens omdrejningspunkt være tre ikoniske produktlanceringer, men her er der da langt mere i det, da man ser klip fra andre begivenheder.
Gravatar

#5 henrique406 8 år siden

#4

Helt enig. Jeg ser heller ikke Steve Jobs i Fassbender.
Jeg ægrer mig stadig over at Aston Kutcher blev brugt i Jobs-filmen i stedet for denne. Eller hvorfor kunne de ikke bare bruge ham en gang til, han ligner ham nærmest på en prik. Det havde været mere troværdigt.
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

#5 Ashton Kutcher var eminent i Jobs :)
Gravatar

#7 Therewillbeblod 8 år siden

#5 Ashton Kutcher var eminent i Jobs :)

Det ved jeg ikke om jeg syntes. Syntes bare det virkede som Ashton Kutcher, acting like Ashton Kutcher...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 X&O 8 år siden

Men i de rigtige instruktør-hænder (ved ikke om Boyle er det?) ville han nok kunne præstere bedre end han gjorde i den anden Steve Jobs film.
Gravatar

#9 Rob801 8 år siden

Måske er det Aaron Sorkin som skal få lige så meget eller mere kredit for den måde de to er præsenteret (end Fincher eller Boyle) når det er ham som har skrevet manuskript til begge film ;-).

Jeg er også helt enig om Fassbender... synes han er en fantastisk skuespiller men kan ikke "suspend disbelief" nok til at se ham som Jobs.
Gravatar

#10 Geekalot 8 år siden

Måløs... hvis Ashton nogensinde skulle have haft en oscar så var det sq for JOBS.

Hader hvad Apple står for for, så hvad jobs prøvede på. men youtube lige jobs mange gange og sig Ashton ikke gjorde det kanon.

Skriv ny kommentar: