“Dodgeball”-instruktør laver remake af “Ud at køre med de skøre”


Så skal du snart ud at køre med de skøre igen. Den gakkede væddeløbs-franchise fra 1980’erne er nu endelig moden til et remake. Nu er instruktøren på plads til et moderne “Cannonball Run”.

Se også: Bollywood laver remake af “Rambo”

Det er Deadline, der skriver, at “Dodgeball”-instruktør Rawson Thurber – der senest lavede “Central Intelligence” – skal stå i spidsen for et remake af “Ud at køre med de skøre”.

Warner Bros. har længe haft idéen, der nu bliver sat i aktiv produktion. Det beskrives dog ikke som et decideret remake, men derimod som en relancering.

Det er “Nat på museet”-forfatterne Thomas Lennon og Robert Ben Garant, der er udset til at skrive den nye “Cannonball Run”.

Filmserien begyndte i 1981, hvor stjerner som Burt Reynolds, Jackie Chan og Roger Moore deltog i den komiske bilfilm.

Succesen blev siden fulgt op af “Cannonball Run II” i 1984 og “Speed Zone” i 1989.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 3 år siden

Det kan kun gå i lort denne ide. Jeg genså den originale igen her forleden,og den er ikke stor film kunst,men den er uhyre underholdende,og det er ene og alene på grund af skuespillerne der er med..Hvis en ny skulle laves med nuværende "comedy" skuespillere ville den nok blive for dyr, da deres egoer er enorme,ydermere er det bare ikke samme humor man har i dag.

Tag for eksempel Jack Elam der spillede den vanvittige doktor, det er en af de mest morsomme præstationer nogensinde,og ingen vidste dengang at han kunne lave komedie.

Det der gjorde The Cannonball Run til hvad den er,er den underspillede lumre humor med et glimt i øjet,og man kan bare se at de allesammen bare har det pisse sjovt

Men, selvfølgeligt,hvis de ikke laver et remake,men et reboot med titlen som eneste referrence,så kan det muligvis lykkes, såfremt man udelukkende laver den pg-13 til børn som aldrig har set,eller ikke gider se den originale..

Uanset,så vil vi altid have originalen, som dog trænger til en værdig remastered bluray udgave,med masser af baggrundsmateriale,selvom stort set alle medvirkende er døde i dag.
Gravatar

#2 sonofsun 3 år siden

Nej...bare nej

Skriv ny kommentar: