Dør Jack Bauer i “24 timer”?

Inden længe er det slut med Jack Bauer på tv-skærmen, da næste og ottende sæson vil blive den sidste.

Chefproduceren Howard Gordon vil derefter flytte Kiefer Sutherlands figur over på biograflærredet: ”Jeg agter at takke af efter ottende sæson. Det stiler vi efter. Jeg tror nemlig ikke, en biografversion fungerer, så længe Jack er på tv,” forklarer Gordon ifølge TV 2 Vip.

Sutherland fortæller samtidig, at slutningen på Bauer-sagaen måske ikke bliver ubetinget lykkelig: ”Jeg ser Jack som en menneskelig figur, og der er noget iboende tragisk ved mennesker. Vi kan ikke vinde i sidste ende… Vi skal allesammen dø, og det er der noget uendeligt trist ved, men også noget smukt og forhåbningsfuldt”.

Syvende sæson af “24 timer” startede for nylig på amerikansk tv, og det er endnu uvist, hvornår den vil køre over de danske tv-skærme.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 The Insider 14 år siden

Det vil sgu da være en allerhelvedes lykkelig sluting, hvis Bauer dør. Den mest usympatiske protagonist, jeg længe har set.
War. War never changes.
Gravatar

#2 Terning 14 år siden

Du er ikke så meget for 24 timer så.?!?!
Gravatar

#3 The Insider 14 år siden

Nope :-) (mm. vi taler de første to sæsoner)
War. War never changes.
Gravatar

#4 filmz-nielsmoller 14 år siden

Hold dog op. Jack Bauer er kongen...under desperate omstændigheder.. Desuden er hans personlighed udviklet noget siden de første sæsoner - specielt i den nye..

Personligt mener jeg ikke de skal aflive ham - send ham dog på en lykkelig pension i stedet, nu hvor han har reddet verden (læs. USA) 6 (læs. snart 7) gange.
Gravatar

#5 filmz-yoshimura 14 år siden

Man har da lov at håbe ...
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#6 alllstar 14 år siden

Vi er mange som håbede han døede i den første sæson, men det skete jo IKKE! så man må håbe han dør nu....!
Gravatar

#7 Kram 14 år siden

Serien er måske ikke ligefrem fantastisk skrevet, men den er fandeme underholdene hvis man er action-junkie :) Elsker den hurtige rytme.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#8 Silver666 14 år siden

24 Timer er det bedste tv der er kommet ud af flimmer kassen ever period!
Selv om Sæson 6 var skuffende findes ikke andre serier med så gennem arbejded plot linjes med twists and turns der lader seeren sidde på det yderste af stolen i spænding.
Når det er sagt håber jeg serien afslutter med Bauers død
det vil være et stort tv drama moment
og jeg gider ikke se en sukker sød walk into the sunset afslutning af serien.
Gravatar

#9 Riqon 14 år siden

Det ville passe fint med tv-seriens tone, hvis den sluttede med, at han døde. (Men det ville så også passe fint med tv-seriens tone, hvis der derefter kom endnu en sæson, hvor han på mystisk vis viste sig at have overlevet.) Jeg kan stadig godt lide 24 timer. De får nok svært ved at overgå dag 5, men tror stadig der er mange timers god underholdning tilbage.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 MouseMickey 14 år siden

Kan nu ikke se det fede i at han dør, når de gør det til sådan en stor nyhed. Det er jo ikke specielt overraskende at se Jack Bauer dø hvis man har læst om det.. Måske kunne han bare miste et ben/sin datter...
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die

Skriv ny kommentar: