Det evigt udvidende “Star Wars”-univers har endnu en film på vej.

“Atlanta”-stjerne  og -skaber Donald Glover tog i 2018 den urimelige opgave at efterfølge Billy Dee Williams i rollen som den charmerende hustler Lando Calrissian på sig. Han viste sig dog som en værdig arving, og to år efter at filmen afsluttede sin ikke så succesfulde tid i biograferne, kunne Disney annoncere, at “Lando” var undervejs som en serie på Disney+.

Dengang var det med Justin Simien som showrunner, men i sommers kom det frem, at Lando-skuespilleren sammen med sin bror og “Atlanta”-medforfatter Stephen Glover overtog ansvaret for manusskrivningen.

Ifølge Stephen Glover er der dog ikke længere er tale om en serie, men derimod en Lando Calrissian-film. Det afslører han i podcasten “Pablo Torre Finds Out”: “Det er ikke engang et show,” fortæller han og fortsætter. “Ideen lige nu er at lave en film.”

Læs også: “Disney-chef sagtner produktionen af Marvel og Star Wars-indhold”

Lucasfilm har ifølge Variety bekræftet projektets ændring. Men hvad ,vi kan forvente af filmen, og hvornår vi kommer til at se den, ved vi ikke. Glover påpeger dog, at de igangværende forfatter- og skuespillerstrejker i Hollywood, udgør nogle udfordringer i kommunikationen med Disney, så mon ikke vi skal om på den anden side, inden mere nyt begynder at præsentere sig om projektet?Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: