Den officielle kampagne for genvalg af Donald Trump som amerikansk præsident gjorde også brug af gårsdagens Star Wars-dag.

I går fejrede fans den officielle Star Wars-dag, som Lucasfilm brugte til at annoncere nye film, serier og instruktører.

Men det var ikke kun Lucasfilm, der bruge den 4. maj til at få opmærksomhed. Også kampagnen bag Donald Trump fejrede Star Wars-dag med en video, hvor Trump optræder som Jedi-mesteren Yoda.

Klippet indledes med Demokraternes præsidentkandidat Joe Biden, der som Kejser Palpatine udsteder ordre til Stormtroopers, som i videoen er medierne CNN og MSNBC.

Læs også ‘Officielt: Marvel-instruktør instruerer ny Star Wars-film‘.

Disse medier – som Trump ynder at kalde for ‘Fake News’ – dræbes af Donald Yoda.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Hmm, jeg ved ikke lige hvad Disney synes om at blive brugt i en politisk kampagne. Jeg tvivler på at Trump har indhentet de nødvendige tilladelser, fordi så går jeg ud fra det ville blive til et klart nej.
Gravatar

#2 Daldorph 4 år siden

Jeg tænker også at hvis Trump havde fået tilladelse, så ville de nok have gjort det bedre. Et kort øjeblik håbede jeg lige at videoen var godt lavet eller i det mindste sjov. Det her ligner noget der kommer fra en praktikant, der sidder ved en computer for første gang.
Gravatar

#3 Mads47 4 år siden

Det er godt nok ringe lavet og lidt tragisk komisk at Trump bliver afbilledet som en Jedi. Men så igen han er heller ikke klog nok til at være Palpatine, Jar Jar Binks på den anden side passer meget godt til hans klovnerier.

Skriv ny kommentar: