DR er begyndt på forberedelser til en ny tv-serie med titlen “Livvagterne”, der er i stil med DR’s tidligere successerier “Rejseholdet” og “Ørnen”, hvor historierne er løst baseret på virkelige hændelser i dagens Danmark.

“Livvagterne” er instrueret af Peter Thorsboe og Mai Brostrøm, og handler om tre unge og veltrænede politibetjente, som arbejder i PET’s sikkerhedsafdeling, der skal passe på danskerne. Sven Clausen, der også var producer på “Rejseholdet” og “Ørnen”, er producer på serien.

Optagelserne starter til december og vil være klar til tv i 2009.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Saenjaina 14 år siden

Hvorfor skal det altid være ovre i den boldgade vedr. politi o.lign.?
Gravatar

#2 Hive 14 år siden

Ja ja VM og EM får vi ikke længere, men åndsvage tv serier med det samme tema HVER ENESTE GANG kan de sagtens få råd til... ja, jeg er bitter.

Afskaf licensen!
Gravatar

#3 metabolid 14 år siden

Fuldstændigt enig. Det er kun politi-sympatiserende krimi-serier der kommer igennem maskineriet i øjeblikket og politisk set er det ikke til at holde ud. Hvor er den sociale og eksistentielle dimension blevet af med et nuanceret og sagligt indhold i forhold til populistiske og entydige reklame-film om ordensmagten og tilsvarende myndigheder. Hvor er historierne set fra alm menneskers synspunkt og deres liv i den vestlige verden post 9-11 med terrortrusler, højredrejninger, krig og øgede beføjelser til de udøvende magtinstitutioner. Hvor?...
Gravatar

#4 Bardoboy 14 år siden

Jeg er klar, synes dr laver nogle utrolig gode drama serier, så stoler på dem!
Gravatar

#5 lagoni 14 år siden

Sikkert fin ide, men alt andet ved DR burde forbydes. 2150 kr om året for noget man ikke ser, pfft.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#6 filmz-yoshimura 14 år siden

#3 Kunne det mon være, fordi det er en seermagnet uden lige, der sælger hamrendegodt og skaffer Emmy-statuetter? Nej, vel?

Misfortså mig nu ret, jeg ville skam ikke have noget imod at se serier med et helt andet indhold på DR, men når de nu ikke har så dælens mange penge at gøre godt med, kan man næppe fortænke dem i at satse på "det sikre".

Og, ja, det er latterligt, at de ikke skal sende store sportsbegivenheder mere, men så er der jo nok andre, der gør det.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#7 filmz-hejboel 14 år siden

Det lyder da kanont.. syntes da både ørnen & rejseholdet var i top :D


#6 #2 sport er da et fantastisk sted at spare, det bliver sendt af andre alligevel.
og, hånden på hjertet, der er da ikke nogen der gider se en fodboldkamp, det er dog gabende kedligt :)
Gravatar

#8 Bony 14 år siden

Sport er generelt en irriterende faktor i fjernsynet. Men hvis der virkelig er nogen som brænder efter at se det, har jeg hørt rygter om at der faktisk er op til flere kanaler som ikke sender andet end netop sport. Pfft..

Men er enig i at licensen er før høj. Det er dog en balancegang, da jeg samtidig ikke synes at den skal afskaffes.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#9 Hive 14 år siden

Pointen er jo bare, at hvis DR kun gider sende programmer som nogle få gider se - så burde alle os andre få muligheden for at vælge det fra.
Gravatar

#10 Bony 14 år siden

Det er jo ikke kun det. Det er jo ikke en tv-licens. Det er jo en medielicens og/eller en radiolicens.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: