DreamWorks Pictures har købt rettighederne til den succesfulde japanske cyberpunk-klassiker “Ghost in the Shell”, som filmselskabet vil lave som en stor live-action-film.

Filmselskaberne Universal og Sony havde også udvist interesse for projektet, der blev annonceret sidste år, men Steven Spielberg fik aftalen i hus hos DreamWorks. Spielberg udtaler om projektet: ”‘Ghost in the Shell’ er en af mine favorithistorier… det er en genre, som er slået igennem, og vi byder den velkommen til DreamWorks med entusiasme.”

Avi Arad, Ari Arad og Steven Paul skal producere filmen. Avi Arad har tidligere været producer på franchises som “Spider-Man”, “X-Men” og “Fantastic Four” samt de kommende “Iron Man” og “The Incredible Hulk”. Jamie Moss (“Street Kings”) skal skrive manuskriptet.

Scifi-fortællingen “Ghost in the Shell” fra 1995 var den første animefilm, der blev udgivet i Japan, Storbritannien og USA på samme tid. Den udspiller sig i en nær fremtid, hvor en kvindelig cyborg-agent og hendes makker kommer på sporet af en mystisk og magtfuld hacker, der kan tiltvinge sig adgang til sine ofres hjerner.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Outbound Sith 16 år siden

Jeg vil vædde, hvad det skal være, på, ast den bliver "dumbed down" så den passer til det amerikanske publikum.

BUUH!!!
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 duuk74 16 år siden

WOW dagens eller årets nyhed. Kunne blive for vildt (gode eller skidt)
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#3 Corax 16 år siden

Don't you dare fuck it up Hollywood!

Forhåbenlig holder de sig tro mod Shirow's univers og laver en superfed film og ikke bare et hjernedødt actionbrag.
Gravatar

#4 knekker 16 år siden

Appleseed var en kanon film, ghost in a shell fangede mig overhovedet ikke. hvad er det jeg har misforstået ved den film?
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#5 Dragon_Claw 16 år siden

Jeg vil ikke blive en skid overrasket, hvis de senere meddeler at Lucy Lui skal spiller hovedrollen. Eller en anden amerikaner med halv-asiatisk udseende (ala idéen med Jessica Biel som chun-li).

Personligt ville jeg foretrække Michelle Yeoh som major Kusanagi, hun er en dejlig moden kvinde, som ikke behøver at faké sine cirkle spark.

#1 Og jo, filmen bliver helt sikkert "dumbed down" for det mainstreame publikum, eftersom GITS historien og universet er pænt kompleks.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 Riqon 16 år siden

Hmm, jeg ser faktisk hellere, at de laver en nyfortolkning med fuldt overlæg, end at de forsøger at holde sig tæt til forlægget, uden at det lykkes.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 filmz-ec 16 år siden

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Gravatar

#8 ScumBag 16 år siden

#4

Jeg har det sjovt nok lige nøjagtigt modsat.
----------------------------------------
"Bitter Sport" - "Trekantet, Upraktisk og Ond"
Gravatar

#9 Cherrn 16 år siden

#5

Helt rigtigt. For dem der ikke ved det er Ghost in the Shell uhyre komplekst. Filmen var det rene vand ved siden af Stand Alone Complex, der omhandler emner som den kollektive underbevidsthed, Jungs Rhizom metafor og Jean Baudrillards teorier om simulakrets fremrykken. Og filmene/mangaen var advancerede nok i forvejen.

Der er vitterligt intet håb for at de kan adaptere det originale værk uden at nedtone det filosofiske/tekniske indhold. Det er en meget svær opgave de har gang hvis de vil gøre det rigtigt, men jeg kan ikke forestille mig det er synderligt svært at lave en slatten action film ud af licensen.
Gravatar

#10 filmz-foo_master 16 år siden

Hollywood tænker kun med pengekassen, så er godt nok lidt bekymret for denne film. Men håber at de har fået en lærestreg, med GITS 2 DVDen.

Skriv ny kommentar: