“Dredd 2” er i støbeskeen


Tilbage i 2012 udkom actionfilmen “Dredd”, som blev godt modtaget af kritikerne og hurtigt tilegnede sig en dedikeret fanskare. Men desværre floppede filmen finansielt – den havde kostet $50 mio. at producere, men indtjente blot $35 mio. på verdensplan.

Se også: Karl Urban: Fortsættelse til “Dredd” ikke helt død endnu.

Alligevel har der længe floreret rygter om en kommende toer – særligt i kølvandet på den første films enorme succes på videomarkedet. I “Dredd” spiller Karl Urban en ordenshåndhæver i en postapokalyptisk fremtid, Judge Dredd, og til en “Star Trek”-convention i Frankfurt bekræftede Urban forleden, at seriøse diskussioner om en “Dredd 2” finder sted i øjeblikket.

Ifølge Urban taler filmselskabet, instruktøren Pete Travis (“Vantage Point”) og manuskriptforfatteren Alex Garland (“Sunshine”, “28 dage senere”) sammen om at lave en fortsættelse. Urban fortalte, at filmselskabet har bidt mærke i, hvor utrolig godt “Dredd” har klaret sig på dvd og Blu-ray.

Der har også været snak om at producere en ny “Dredd”-kortfilm med Urban foran kameraet, men det lader altså til, at de planer nu bliver skrinlagt, så en spillefilm i stedet kan søsættes.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#41 Biehn 7 år siden

"Dredd" var den bedste film jeg så i biffen det år, hold da kæft hvor blev jeg blown away af den film.. ..og den gjorde at jeg bare måtte suge alt Dredd til mig og gjorde mig til fan og begyndte endda at læse de ultravoldelige tegneserier som i øvrigt er fantastisk underholdning! Så jeg må sige at jeg håber ved Gud at der kommer en to'er med Karl Urban, for han var fantastisk i den rolle.. Han VAR Judge Dred uden tvivl.! Helt klart en film der behøver en sequel, no doubt.!!

Gravatar

#42 DannyPhilipsen 7 år siden

Fuck yes!
Gravatar

#43 The-new-meister 7 år siden

Det er da great news det her :)
Gravatar

#44 Pistolprinsen 7 år siden

Jeg synes den artikel mangler et væsenligt element: Hvor stiller man sig op i køen til billetter?!?

Kors, hvor vil det være fedt, hvis det blev til noget - og, gør nu som 'Avatar': Optag 3'eren og 4'eren i samme ombæring :-)
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#45 Jack Slater 7 år siden

Filmens største problem er jo at det bliver næsten umuligt at overgå den første. Synes godt nok at den første var tæt på at være perfekt :)
Gravatar

#46 eskithekid 7 år siden

#45 Tror de kan finde nok materialer til at udføre endnu en mega god film, som har manglet en efterfølger pga. at der er mere at fortælle.
YEEESSSS!!! En efterfølger!!!! :-D
Gravatar

#47 Roxtaf 6 år siden

nap ham med en kontrakt på 5 film ! tænk stort !

Endelig ! Glæder mig !

Skriv ny kommentar: