“Dredd 2” er i støbeskeen


Tilbage i 2012 udkom actionfilmen “Dredd”, som blev godt modtaget af kritikerne og hurtigt tilegnede sig en dedikeret fanskare. Men desværre floppede filmen finansielt – den havde kostet $50 mio. at producere, men indtjente blot $35 mio. på verdensplan.

Se også: Karl Urban: Fortsættelse til “Dredd” ikke helt død endnu.

Alligevel har der længe floreret rygter om en kommende toer – særligt i kølvandet på den første films enorme succes på videomarkedet. I “Dredd” spiller Karl Urban en ordenshåndhæver i en postapokalyptisk fremtid, Judge Dredd, og til en “Star Trek”-convention i Frankfurt bekræftede Urban forleden, at seriøse diskussioner om en “Dredd 2” finder sted i øjeblikket.

Ifølge Urban taler filmselskabet, instruktøren Pete Travis (“Vantage Point”) og manuskriptforfatteren Alex Garland (“Sunshine”, “28 dage senere”) sammen om at lave en fortsættelse. Urban fortalte, at filmselskabet har bidt mærke i, hvor utrolig godt “Dredd” har klaret sig på dvd og Blu-ray.

Der har også været snak om at producere en ny “Dredd”-kortfilm med Urban foran kameraet, men det lader altså til, at de planer nu bliver skrinlagt, så en spillefilm i stedet kan søsættes.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#31 Driver 7 år siden

Og nu vil jeg gerne påpege, at det jeg finder lidt banebrydende og ja en smule unikt, det er det faktum, at koreografien i The Raid IKKE er ekstravagant og pompøs, den er (hvor skørt det end måtte lyde) realistisk, med hvilket jeg mener, at der slåsses grimt, når den eneste udvej er at slås grimt. Det virker ikke koreograferet, men som naturlige reaktioner fra folk, der så selvfølgelig er mestre i kampsport og det kan jeg godt lide. Det gør oplevelsen og overværelsen af kampscenerne endnu bedre end, hvis det var storslåede og veltilrettelagte vildt urealistiske scener. Den form for kampsport, har jeg bare savnet i film utrolig længe. I mange scener, der ruller kameraet sgu bare, mens de smadrer løs på hinanden og det er selvfølgelig gennemført og veltilrettelagt, men man lader sig rive med, fordi det er så ufint og alle tricks tages i brug, og det hele virker instinktivt.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#32 Lord Beef Jerky 7 år siden

Driver, vi er sjældent enige, men her er vi godt nok fuldstændigt enige! Glæder mig voldsomt til The Raid 2 og nu også Dredd 2!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#33 Ispep 7 år siden

#31

Så man ikke den stil du omtaler i Bournefilm?
Gravatar

#34 Fredag 7 år siden

Ispep (14) skrev:
The Raid er på ingen måde bedre end Dredd
Dette er ikke ment provokerende, men du har set The Raid en gang, right og første gang du så Dredd fandt du den ret middelmådig og gav du den 3/6 og jeg husker du ville give The Raid 4/6, den fandt du god (jo jo det er rigtigt, for vi så den samme;).....Ved du har genset Dredd og fandt den bedre end første gang...Kunne det ikke ske med The Raid?
Gravatar

#35 Driver 7 år siden

Ispep (33) skrev:
#31

Så man ikke den stil du omtaler i Bournefilm?

Jeg vil ikke sammenligne The Raid med Bourne-filmene, selvom jeg elsker Bourne-filmene! Jeg har givet mit besyv med omkring The Raid og så kan man jo være enig eller ej, men jeg var ikke blæst omkuld over koreografien i Bourne-filmene, på samme måde som jeg var i The Raid. Men nu er de jo heller ikke deciderede action/kampsportsfilm. The Raid er jo non-stop action, og det skal virkelig være god action for, at en sådan film kan høste så mange roser, som den tydeligvis har gjort og også gør herinde.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#36 the_paki_don 7 år siden

Jeg så Dredd to gange på en dag. Det har jeg ikke gjort siden... ahem... The Phantom of the Opera... host...

JEG ELSKER DREDD, fordi den er rå og fyldt med attitude og en gennemsyret, klam stemning, som giver seeren de flotteste billeder under narkotika indtag, som måske synes meget simpelt for os, men at en film tillader sig at gøre det i vores politisk korrekte æra, er en mega fed fuck finger lige i ansigtet på god pli og det elsker jeg den for!

The Raid elsker jeg også, fordi den har fantastiske koreografier og (som Driver nævner det) de mere rå og ufine koreografier, hvor folk bare ligger på et gulv og roder rundt, indtil de kommer til hægterne og kæmper videre.

Hvad de to film giver mig, er den følelelse af, at effektiv historiefortælling ikke ligger i, at man skal overvældes med en helvedes masse historie, baggrund og karakter arker... Vi skal bare have vores karakterer håndtere nogle meget heftige situationer over begrænset tid i et lukket areal. Jovist, er Ringenes Herre også et "lukket areal", men det foregår over en hel verden, som kræver sin tid og plads til at udfolde sig, hvor Dredd og The Raid foregår i en enkelt bygning og er kondenserede fortællinger, men de kan være lige så rige at opleve som Ringenes Herre filmene, fordi farerne er perfekt indrammet ift. skalaen af deres areal.

Jeg er så klar på en fortsættelse af Dredd serien med Urban i hovedrollen!
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#37 duuk74 7 år siden

Fedt. Håber på at de udvider universet.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#38 Gasivodo 7 år siden

Go, Go ,Go!!
ALT andet end mere fra Marvel og DC universet/universerne/genstartede/alternative/mm.
Ak, er endda næsten klar på mere Terminator, på trods af grimme odds og alder-Arnold-alder!

Bare færre superhelte!!
BE' OM?

Med Robocop(2014) i baghovedet.
Hvad med Dredd 2 af Verhoeven med frie hænder*, muligheder for satire er vel tilkommet siden '87?Edit: Hvor fa'en bli'r Thorgal af - nu tegnede serier er blevet godkendt materiale?


*Ej vent, helt frie hænder må han ikke få! Showgirls ødelagde mine teenhænder!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#39 Ispep 7 år siden

#34

Dredd blev mig ganske bedre i anden ombæring måske fordi den virkelig så så ringe ud til at begynde med, at den stille og roligt beviste det modsatte. The Raid kan jeg godt lide, så ingen indvendinger. Det er heller ikke fordi jeg Dredd er meget bedre, men det visuelle i den og karakteren er dog lige lidt mere mig trods alt, selvom The Raid har bedre action.
Gravatar

#40 Ispep 7 år siden

#35

Det var med henblik på at "slås grimt" hvor volden fremstilles uskønt, pludselig, lidt realistisk og ikke så "iscenesat". Den form så man netop i Bourne og han kan jo også en form for kampteknik. Koreografien/kameraføringen er en ganske anden ift. Raid og Bourne - det er vi ikke uenige om.

Skriv ny kommentar: