“Stranger Things”-skaberne Matt og Ross Duffer har lanceret det nye produktionsselskab Upside Down Pictures, og der er allerede flere forskellige projekter på vej.

Ifølge Deadline har Duffer-brødrene forpligtet sig til flere nye Netflix-projekter med Upside Down Pictures. De kommende projekter vil ifølge brødrene “finde sted ved de skilleveje, hvor det ordinære møder det ekstraordinære, hvor spektakel eksisterer side om side med intimt karakterarbejde, hvor hjerte vinder over kynisme.”

Beskrivelsen kunne lige så godt være plastret på “Stranger Things”, og ét af de nye projekter er da også en spinoff-serie til Netflix’ succesfulde sci-fi-horror-sammensurium.

Derudover er der også en live-action fortolkning af den populære anime-serie “Death Note” på vej. Selvom serien kommer til at foregå hos Netflix, har den intet at gøre med den live-action film, som fik premiere på streamingtjenesten i 2017.

Læs også: “‘1899’: Ny Netflix-serie fra ‘Dark’-skabere har fået sin første mystiske trailer”

En original serie fra “Dark Crystal: Age of Resistance”-skaberne Jeffrey Addiss and Will Matthews er også under udvikling, og det samme er et “Stranger Things”-teaterstykke.

Sidst men ikke mindst udvikler Duffer-brødrene i samarbejde med Steven Spielberg-selskabet Amblin Entertainment en serieadaptation af Stephen King-bogen “The Talisman”. Serien skabes af brødrene i samarbejde med forfatter Curtis Gwinn. “The Talisman”-serien blev oprindeligt rapporteret i marts sidste år, hvilket du kan læse mere om lige her.

Inden vi kan forvente at se nogle af de ovenstående projekter, har vi først den femte og sidste sæson af “Stranger Things” at forholde os til efter den vilde afslutning på Sæson 4. Sæsonen har endnu ingen premieredato, men brødrene går i gang med at skrive den inden længe.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: