“Deadpool 2”-instruktør David Leitch kan med Emily Blunt tilføje endnu et stjernenavn til sin næste film.

Blunt (“A Quiet Place”) skal spille over for Ryan Gosling (“Blade Runner 2049”) i den kommende film-adaptation af 80’er-actionserien “The Fall Guy”. Det rapporterer Deadline.

Den oprindelige serie fulgte Lee Majors som en stuntmand, der ved siden af gjorde sig som dusørjæger. Her brugte han sine stuntmandsevner til at fange kriminelle. Om det er den helt samme fortælling, vi kan forvente af Leitch-filmen, er ikke gjort klart endnu, selvom en hvis lighed med originalserien må kunne forventes.

Ligesom med plottet er det ikke blevet annonceret, hvem Gosling og Blunt spiller.

Drew Pearce, der arbejdede sammen med instruktøren på “Fast & Furious”-spinoff-filmen “Hobbs & Shaw”, har skrevet filmens manuskript.

“The Fall Guy” virker som et perfekt match for Leitch, der inden sin (ikke krediterede) instruktørdebut på “John Wick” selv havde været stuntmand og -koordinator på film som “X-Men Origins: Wolverine”, “The Matrix”-franchisen og “Mr. & Mrs. Smith”. I sidstnævnte film lavede han stunts for Brad Pitt, som netop har haft hovedrollen i Leitchs seneste actionspektakel, “Bullet Train”, som er aktuel i biograferne netop nu.

Du kan se traileren til “Bullet Train” lige her.

“The Fall Guy” får amerikansk premiere den 1. marts 2024. Der er dog stadigvæk ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: