For et par år siden så det ud til, at Duncan Jones ville opfølge sin succesfulde debutfilm “Moon” med endnu en sci-fi-film kaldet “Mute”. Filmen ville foregå i et futuristisk Berlin og omhandle en stum bartender, der søger efter sin forsvundne kæreste.

Filmen blev for svær for Jones at finansiere, og han valgte derfor at kaste sig over den mere mainstream “Source Code” med Jake Gyllenhaal.

I et interview fornyligt blev Jones spurgt om sit næste projekt: ”Min næste film er ikke ‘Mute’, nej. Jeg kan fortælle dig, at jeg har talt med min producer i dag, og vi har besluttet, at vi udgiver den som en tegneserie i stedet. Vi havde så mange problemer med at få filmen lavet. Folkene, der er involveret i at finansiere film, har bare været for bange for at lave den. Så vi har besluttet, at det bliver en tegneserie,” siger instruktøren, der ikke afviser muligheden for, at historien kan blive omdannet til film en gang i fremtiden, hvor den bliver en succes i tegneserieform.

Jones fortæller, at hans næste film også er sci-fi. Tidligere har han udtalt, at det vil blive en slags hyldest til klassikeren “Blade Runner”.

Se også: ”Moon”-instruktør laver hyldest til “Blade Runner”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 JTToft 12 år siden

For et par år siden? Så gammel er "Moon" knapt nok...
Gravatar

#2 ZiGarren 12 år siden

Ævævæv :(
Jeg gør alting til ingenting og får alting igen. Jeg gør ingenting til alting og får ingenting igen.
Gravatar

#3 HonoDelLoce 12 år siden

JTToft (1) skrev:
For et par år siden? Så gammel er "Moon" knapt nok...


Your point being?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 Fellaheen 12 år siden

trist
Die Geburt der Tragödie aus dem Geiste der Kino
Gravatar

#5 Frederik 12 år siden

JTToft (1) skrev:
For et par år siden? Så gammel er "Moon" knapt nok...


Moon er fra 2009. Det er da et par år siden? :)
Gravatar

#6 JTToft 12 år siden

HonoDelLoce (3) skrev:
Your point being?


Nyheden er skrevet, som om Duncan Jones for et par år siden på baggrund af "Moon"s succes besluttede at gå i kast med "Mute".
Det forekommer mig usandsynligt, at det er tilfældet, fordi "Moon" knapt nok er et par år gammel.
Gravatar

#7 Frederik 12 år siden

Jeg skulle nok have forklaret lidt mere i nyheden. "Mute" er ifølge Jones selv en spirituel fortsættelse til "Moon". Den ville foregå i samme univers, og der var endda en planlagt birolle til Sam Rockwell :)

Gider ikke spoile alt for meget, men hvis man googler det er der et interview hvor han forklarer hvordan det ville foregå.

Skriv ny kommentar: