Den kommende prequel-serie til Denis Villeneuves “Dune” hedder ikke længere “Dune: The Sisterhood”.

Serien har været under udvikling under sin gamle titel siden sin annoncering i 2019, men for nylig er den blevet omdøbt. Den nye titel er “Dune: Prophecy”. Det rapporterer blandt andre IGN.

Serien, der foregår 10.000 år inden den storslåede sci-fi-film, som fik premiere i 2021, omhandler søstrene Valya og Tula Harkonnen, og hvordan de i kampen mod en stor fare grundlægger den magtfulde søsterorden Bene Gesserit.

Du kan læse vores anmeldelse af “Dune” lige her.

Organisationen består udelukkende af kvinder, som igennem mange år har trænet deres krop og sind til at opnå særlige overnaturlige evner. Bene Gesserit har igennem tiden også plantet profetier og myter igennem tiden, hvorfor den nye titel bestemt også er oplagt.

Serien, der er skabt af “The Haunting of Bly Manor”-forfatter Diane Ademu-John, har “Dune: Part Two”-forfattere Villeneuve og Jon Spaihts som executive producers. Iblandt seriens stjerner finder vi blandt andre Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Mark Strong og ikke mindst danske Sarah-Sofie Boussnina.

“Dune: Prophecy” får premiere på HBO Max i efteråret 2024. Dermed udkommer serien altså efter anden del af Villeneuves “Dune” er udkommet den 13. marts næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: