Thomasin McKenzie og Anya Taylor-Joy skinner i ny trailer til Edgar Wrights første gyser “Last Night in Soho”.

Traileren inviterer os med ind i den unge modestuderende Eloises (McKenzie) verden, der i sine drømme er i stand til at træde ind i 60’ernes London, hvor hun møder den betagende sangerinde Sandie (Anya Taylor-Joy). Den glamourøse fortid viser dog sin mørke side, og de magiske drømme forvandles hurtigt til frygtindgydende mareridt.

Den psykologiske horror-film er både instrueret og produceret af “Baby Driver”-instruktør Edgar Wright, der ligeledes har skrevet filmen i samarbejde med “1917”-forfatter Kristy Wilson-Cairns.

Focus Features står bag filmen, der udover McKenzie og Taylor-Joy også har “Doctor Who”-stjernen Matt Smith, “Superman”-skuespilleren Terence Stamp og “Harry Potter”-franchisens Weasley-tvillinger Oliver og James Phelps på rollelisten.

Wright, der også har stået bag den geniale “Cornetto”-trilogi (“Shaun of the Dead”, “Hot Fuzz” og “The World’s End”), arbejder efter “Last Night in Soho” på en ny fortolkning af Stephen King-bogen “The Running Man”, der tidligere blev filmatiseret med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Læs også: “‘Doctor Sleep’-instruktør arbejder på ny filmatisering af Stephen King”

“Last Night in Soho” har dansk premiere den 25. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: