Keanu Reeves er efter 18 år tilbage i rollen som Thomas A. Anderson, aka Neo, i den første officielle trailer til “The Matrix Resurrections”.

Traileren kommer to dage efter, vi har fået de første korte glimt af Lana Wachowskis længe ventede film. Her fik vi på genial vis valget mellem den røde og den blå pille, der hver især viste forskellige små klip fra “Resurrections” og i den grad satte hypen i gang for den nye trailer. Det kan du læse mere om her.

Nu er traileren endelig landet, og der er masser at se frem til for både gamle og nye fans af franchisen.

Ligesom der blev rapporteret i slutningen af august, er Neo tilbage i The Matrix, og har tilsyneladende ingen hukommelse om, hvad der er sket i de tidligere tre film. Dog går der ikke længe, før han får fat i den røde pille, og vi endnu engang i klassisk “Matrix”-stil bliver budt på sprængfarlige og virkelighedsforvrængende actionscener. Der er meget mere at glæde sig til, men se for dig selv her:

“The Matrix Resurrections” er den første film i franchisen, der udelukkende bliver instrueret af Lana Wachowski. De tre første film både instruerede og skrev hun nemlig sammen med sin søster Lily Wachowski. Den nye film har Lana skrevet i samarbejde med “Cloud Atlas”-forfatter David Mitchell og forfatter af én “Sense8”-episode, Aleksandar Hemon.

Selvom “Resurrections” genintroducerer os til både Neo og Trinity, består det nye cast i stor grad af nye karakterer, der blandt andre bliver spillet af “Iron Fist”-skuespillerinden Jessica Henwick, “Mindhunter”-skuespilleren Jonathan Groff, HBO’s “Watchmen”-stjernen Yahya Abdul-Mateen II og “Black Snake Moan”-skuespillerinden Christina Ricci.

“The Matrix Resurrections” har dansk premiere den 22. december.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Efter den geniale markedsføring er jeg in. Det ser interessant ud, håber bare det bliver muligt at se den i biografen. Men puha for en december, No Way Home og Matrix 4 i en og samme måned, med 5 dages mellemrum. Shit!
Gravatar

#2 sraw rats 2 år siden

Hmmmmm.... den ser langt bedre ud end forventet.
Gravatar

#3 Frandsen6000 2 år siden

sraw rats (2) skrev:
Hmmmmm.... den ser langt bedre ud end forventet.


Syntes det ligner en sammenblading af 1 og 2eren, frygter lidt det er en gentagelse og ik bringer meget nyt til universet.-
Gravatar

#4 gladiator 2 år siden

Jeg er ikke synderligt imponeret... Det ligner de gentager 1'eren, og så havde den en underlig tone over sig, som gør, at det lidt mindede om et spoof udgave af The Matrix..
Gravatar

#5 filmz-Ian 2 år siden

Er ikke imponeret over udgangspunktet for historien men den visuelle stil og effekterne ser super fede ud så af den grund tror jeg, at den nok skal holde et vist niveau.

Men den mindblowing storytelling fra 1’eren - don’t think it’s gonna happen.
Gravatar

#6 KE!Z 2 år siden

Tror sku jeg går hjem og ser 1'eren det er længe siden. men absolut spændt på om det holder med endnu en omgang Matrix.
Kingslayer.....
Gravatar

#7 Daldorph 2 år siden

Det ser faktisk meget godt ud. Jeg vil tillade mig at være positiv og forvente en god film. Inden december skal jeg lige have set de tre første film igen, det er vist adskillige år siden jeg har set dem.
Gravatar

#8 The one is back 2 år siden

Det bliver ikke det samme uden Again Smith Det var ligesom ham der bidrog underholdningen

Skriv ny kommentar: