Efter Carrie Fishers død: Princess Leia klippes måske ud af “Episode VIII”


Lucasfilm må tænke kreativt efter Carrie Fishers pludselige død. Hun var en nøglekarakter i de to kommende “Episode VIII” og “Episode IX”. Derfor er én mulighed at skrive Princess Leia helt ud af de kommende sequels.

Se også: Disney har krav på 50 millioner dollars for Carrie Fishers død

Det er The Hollywood Reporter, der erfarer, at Carrie Fisher havde en afgørende rolle at spille i afslutningen af trilogien.

Først skulle hun genforenes med Luke Skywalker og siden så tage et opgør med sin søn, Kylo Ren.

Angiveligt skulle Leia have sin største rolle i “Episode IX”, som hun altså ikke nåede at indspille scener til, da optagelserne endnu ikke er påbegyndt.

Derfor træder Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy i den kommende uge sammen med “Episode IX”-instruktør Colin Trevorrow for at diskutere mulighederne.

Her peger kilder på to muligheder. Enten skrives Leia ud af trilogien, hvilket betyder, at der skal optages nye scener til “Episode VIII”, som det var tilfældet med “Rogue One”.

Alternativt kan man gå CGI-vejen, som man gjorde det med Moff Tarkin også i “Rogue One”. Og altså genskabe en computer-kunstig udgave af Leia til “Episode IX”.

Det ligger fast, at trilogien i hvert fald ikke bliver som først planlagt.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 benom 4 år siden

Nå ... Er det nu ikke muligt at recaste længere? Det billede jeg nu foretrækker frem for de 2 andre "løsninger"
Gravatar

#2 Mads47 4 år siden

#1

Man kan ikke recaste så en ikonisk karakter, Carrie Fisher var jo synonym med rollen som Leia. Synes direkte det ville være respektløs at recaste en person som ikke kan recastes. Synes dog de skal skrive hende ud på en værdig måde, eller minimere hendes rolle i IX og så flyde hende ind med CGI.
Gravatar

#3 benom 4 år siden

Jeg må nu sige at skrive hende ud ville være mere respektløs overfor historien. CGI kan vi vel alle blive enige om ikke vil være optimalt. Jeg mener derimod at man nemt kan udvise respekt ved recast når nu kvinden trods alt er død. Det er eks muligt at sætte et lille 2 min indslag ind først i filmen hvor mange forklare hvorfor og bedre om at respektere deres valg
Gravatar

#4 David Munch 4 år siden

5 minutters CGI i IX, og giv hende så en heltemodig død, og skriv slutningen om.
Gravatar

#5 Mads47 4 år siden

#3 Det vil være helt umuligt at recaste en skuespiller der har været synonym med en af de mest populære kvindelige helte og karakter i den mest indflydelsesrige fim serie i historien. Vi snakker om 40 år. Det her er sku ikke James Bond, som man kan recaste engang hver 10 år. Det ville flustendigt smadre manges oplevelse hvis en eller anden overtager rollen, tror sku heller ikke der er nogen der har lyst til at være Princess Leias nye ansigt.

Men istedet for CGI, kunne man ikke gøre som man gjorde i 1998 da Paul Bundgaard døde under optagelserne på Olsen Banden det sidste Stik? bruge makeup og få personen til at ligne Carrie Fisher og måske rette lidt småting med CGI. Jeg havde da svært ved at se at det var Tommy kenter der spillet rollen som Kjeld.

#4

Ja sådan synes jeg enlig også de bør gøre det, giv hendes karakter en værdig død.
Gravatar

#6 monzoon 4 år siden

lad viii være som den er og tænk på at fase hende ud i IX med cgi. Vi alle ved hun er død, måske det så ville være den bedste måde at få historien sluttet på. De skal i hvert fald gøre det til en god død.
tror der er mange der vil knibe en tåre når de ser VIII
to infinity and beyond!
Gravatar

#7 Lazlo H 4 år siden

monzoon (6) skrev:
lad viii være som den er og tænk på at fase hende ud i IX med cgi. Vi alle ved hun er død, måske det så ville være den bedste måde at få historien sluttet på. De skal i hvert fald gøre det til en god død.
tror der er mange der vil knibe en tåre når de ser VIII


Lige præcis, spot on og amen!
Gravatar

#8 Lauzzy81 4 år siden

Ville da være afsindigt dumt af Disney at skrive hende ud af VIII, når alle hendes scener er i kassen! Så hellere håbe på de lave en anderledes slutning og så giver hende en værdig død!
Gravatar

#9 Geekalot 4 år siden

Håber også de giver en hende en værdig cgi død. Hun skal dog ligne bedre en rouge one.... Det kan lade sig gøre at lave, så gør det dog ordentlig.
Gravatar

#10 pennypacker 4 år siden

Jeg har ikke noget problem med det cgi de brugte i roque one. Når man tænker på hvor dårlige effekterne er i de gamle film, og hvor god underholdningsværdien er, så er det da i sidste ende totalt ligegyldigt. Det vigtigste er da at de får afrundet hendes historie på en god måde, og ikke bare klipper hende ud, og "lader" som om hun pludselig er død i filmen..

Skriv ny kommentar: