Disney-chef afslører, at første “Star Wars”-film efter ‘Skywalker’-sagaens afslutning bliver fra David Benioff og D.B. Weiss.

For en uge siden annoncerede Lucasfilm tre premieredatoer på kommende “Star Wars”-film efter “The Rise of Skywalker”, der får premiere til december.

Annoncering havde ikke yderligere detaljer om, hvem der står bag disse film. Nu er der nyt.

Disney-chef Bob Iger har netop afsløret skaberen til den første af disse tre “Star Wars”-film. Eller rettere sagt skaberne.

For som bekendt har Lucasfilm hyret “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D.B. Weiss til at udvikle en række nye “Star Wars”-film.

Nu ligger det fast, at de sammen skal skrive og producere den næste “Star Wars”-film efter J. J. Abrams’ “The Rise of Skywalker”.

“Game of Thrones”-skabernes “Star Wars”-film får premiere d. 16. december i 2022.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 1 år siden

Ja ja, lad os se hvad de kan gøre med deres egne karakterer og univers. For de har virkelig ikke gjort det godt med sæson 8 af GoT.
De har allerede fået øgenavnet D&D - Dum og Dummere
Gravatar

#2 Star Trek fever 1 år siden

Tja. Er ret begejstret for sæson 8. Så tror godt de kan smække noget godt Star Wars sammen
Get woke, go broke.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Ja det var det der gav mest mening, at de starter og får tilført noget begejstring til Star Wars universet igen.

Denne gang ser det også ud til at de gør hvad de burde have gjort med episode VII-IX, har nogle folk til at stå for den overordnede planlægning af filmene og så bringer instruktører ind der kan realisere denne plan.

Selv om det kun er den første film der er bekræftet, så er alle 3 nok fra dem. Det er det der giver mest mening.

Det betyder dog ikke at der ikke kan komme flere film, der udkomer mellem disse film, men ideen med 2 år mellem 2 film i en trilogi svarer til hvordan episode VII-IX udkom(mer) i 2015, 2017, 2019 og det er noget jeg personligt synes godt om.

Skriv ny kommentar: