DCEU-fans har heftigt kritiseret Joss Whedons biograf-udgave af “Justice League”. Over 100.000 har skrevet under på, at de vil se Zack Snyders udgave. Alligevel holder DC Films fast i Whedon som DCEU-instruktør. Indtil videre.

Se også: DC Films kan tabe i nærheden af 100 millioner dollars på “Justice League”

Det er Entertainment Weekly, der skriver, at DC Films holder fast i Joss Whedon som instruktør på “Batgirl” på trods af kritikken fra fans.

Joss Whedon er aktuelt i gang med at skrive manuskriptet til “Batgirl”, der blev annonceret tidligere på året.

The Avengers”-instruktøren har som bekendt stået i spidsen for omfattende reshoots af “Justice League”, der er blevet sjovere og kortere under ledelse af Whedon.

“Justice League” er åbnet skuffende og er heller ikke blevet godt modtaget af anmelderne. Alligevel holder DC Films fast i Joss Whedon.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mads47 6 år siden

Tror sagtens Whedon kan gå hen og lave en god DCU film, men synes også lidt at oddsene var imod ham. Det var jo ikke hans egen film han færdiggjorde, vil gerne se en film som han 100% har stået for og udviklet.

Gravatar

#2 Johnny42 6 år siden

Så skal jeg helt sikkert ikke se Batgirl, brød mig ikke om nogen af Avengers filmene, og hader Justice League.
Gravatar

#3 kblood 6 år siden

Han havde jo også kun lidt et halvt forsøg med Justice League. Man kan jo ikke rigtigt vide hvilken effekt han har haft, den kunne måske have solgt halvt så meget uden ham.
Gravatar

#4 Matjo7588 6 år siden

Tåber.
Men hva.

Så må de jo køre deres forretninger i sænk.
Bare super trist fordi de har skaffet fede skuespillere til fede roller.
Synd nogle mænd i jakkesæt skal ødelægge det.
Gravatar

#5 kblood 6 år siden

Hvis de ikke snart vælger en retning og så holder den kurs, så fortsætter det nu nok kun nedaf for dem, med enkelte succeser her og der som med Wonder Woman hvis de er heldige.

Skriv ny kommentar: