Rotten Tomatoes øger mangfoldigheden blandt sine udvalgte anmeldere.

Anmelderkorpset i USA består primært af hvide mænd. Det fik tidligere på året kritik fra flere sider.

Blandt andre fra “Ocean’s 8”-skuespilleren Mindy Kaling, der ikke mente, at mænd kunne forstå “Ocean’s 8” – læs om det her.

Det får nu Rotten Tomatoes til at ændre sin praksis.

Anmelder-portalen samler i dag amerikanske anmeldere fra etablerede medier. Det er primært hvide mænd.

Men nu ændrer Rotten Tomatoes på sine kriterier så mindre blogs også kan komme i betragtning til optagelse, skriver Variety.

Håbet er, at det vil skabe et mere mangfoldigt anmelderkorps.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Traileren til Oceans 8 var fuldstændig intetsigende, og det eneste positive ved den nye Ghostbusters og Spy fra 2015, hvor hovedpersonerne var kvinder, var de mandlige karakterer. Tja måske er det fordi jeg er en mand, eller også er det fordi det er elendige film. Men som altid skal man jo ikke bare tage den rå tomatoscore, men finde en anmelder med nogenlunde samme smag som en selv. Hvis vedkommende giver en dårlig anmeldelse af filmen, så er der måske alligevel noget om det.
Gravatar

#2 SublimeKen 3 år siden

Jeg finder ofte humoren i de kvindedominerede komediefilm for virkelig plat, dårlig og ret uintelligent. Det er nok sikkert fordi jeg er en mand, så tænker måske det egentlig er fair nok, hvis nogle flere kvinder bliver repræsenteret på anmeldelses sider som RT. Med det sagt kunne jeg dog virkelig godt lide Spy og Bridesmaids, eller den første Pitch Perfect, og det er ikke altid jeg finder dem platte, men ofte synes jeg ikke de er særlig gode.
Gravatar

#3 Bachone 3 år siden

Skal absolut fordeles 50/50 mellem mænd og kvinder og derefter samme antal af hvide/sorte/asiat/latino/arab

Alt andet er jo totalt urimeligt.
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 det er der jo ingen der har sagt, og det er kommentarer og holdninger som det der gør, det til et problem ikke at det sker :)

Skriv ny kommentar: