Warner Bros. udskyder nu “Wonder Woman 1984” med to måneder – fastholder biografpremiere.

I sidste uge skabte en historie overskrifter om “Wonder Woman 1984”. Warner Bros.-toppen havde angiveligt afholdt hemmelige møder om fortsættelsen til “Wonder Woman”.

Juni-premieredatoen var ikke længere realistisk på grund af coronakrisen, så Warner Bros-toppen overvejede to muligheder: En flytning til en ny dato eller en direkte VOD-premiere. Nu er der truffet en beslutning.

DC-instruktør Patty Jenkins afslører nu, at “Wonder Woman 1984” er flyttet til august, hvor der er gjort klar til en klassisk biografpremiere:

”Vi skabte ‘Wonder Woman 1984′ til det store lærred, og jeg tror på kraften fra biografen. I disse frygtelige tider, hvor biografer kæmper som så mange andre, er vi begejstrede over at flytte vores film til den 14. august i 2020 i en biograf nær dig,” skriver “Wonder Woman 1984”-instruktøren.

Det var netop Patty Jenkins’ ønske at flytte “Wonder Woman 1984” til august, da den ellers ville risikere at blive klemt mellem andre toptitler ved at udskyde til senere på året.

Læs også ‘Warner Bros. overvejer streamingpremiere til “Wonder Woman 1984”‘.

“Wonder Woman 1984” får premiere den 14. august.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 MacGuffin 6 måneder siden

Hvad Filmz glemmer at skrive er, at de påståede hemmelige møder var baseret på rygter og anonyme kilder.'
Hvad der i denne henseende er interessant er hvad Warners bestyrelsesformand udtaler om denne sag:

“When we greenlit ‘Wonder Woman 1984,’ it was with every intention to be viewed on the big screen and are excited to announce that Warner Bros. Pictures will be bringing the film to theatres on Aug. 14,” Toby Emmerich, Warner Bros. Pictures Group chairman, said in a statement.

Med andre ord: Filmz har underholdt deres læsere over flere artikler med varm luft, som ikke antydningen af konsekvens har.

Skriv ny kommentar: