Sur kritik var faktuelt forkert – “Captain Marvel”-traileren er historisk smilende.

Brie Larson fik efter den første “Captain Marvel”-trailer kritik for ikke at smile nok. Hun så sur ud.

Det kritik svarede Larson genialt tilbage på med en række photoshoppede MCU-kolleger – se dem her.

Nu kommer det frem, at Captain Marvel på ingen måde er sur eller mindre smilende end de mandlige MCU-kolleger.

Faktisk er Captain Marvel den mest smilende MCU-helt nogensinde i en første trailer, skriver ScreenRant.

“Captain Marvel” får premiere d. 7. marts.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Er det ikke en subjektiv vurdering om nogen smiler eller ej og om nogen virker sur?

Men det er jo også fuldstændig ligegyldigt.
Gravatar

#2 Mads47 3 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Er det ikke en subjektiv vurdering om nogen smiler eller ej og om nogen virker sur?

Men det er jo også fuldstændig ligegyldigt.


Nej det vil jeg nu ikke mene, man kan sige det er subjektivt hvordan man selv aflæser andre. Men hvis det bliver "målt" via hvor mange decideret fysiske smil der er i filmen så kan man jo ikke rigtig kalde det subjektivt. Der kan man kun snakke om hvilken følelse der rigtig ligger tilbage.

Men som du siger er det er fuldstændigt ligegyldigt og det virker lidt som en agurketids artikel som Screenrant har skrevet.
Gravatar

#3 Gorman 3 år siden

Udemærket at der rent faktisk er målt på kritikpunktet, aka smilets omfang. Kunne dermed også være interessant at vide omfanget af “den sure kritik”. Er det 1-2 idioter der har brokket sig eller er det x antal procent af feedback på traileren. Det vil kvalificere diskussionen en del.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 OliverDK 3 år siden

Mere og mere tænker jeg, at nogle af disse "happenings" er sat i gang af filmselskaberne selv ......... De ved godt der ikke er noget der i dag kan skabe opmærksomhed/overskifter som disse emner og det virker ærligt talt lidt for belejligt/perfekt med de "smilende superhelte" Brie Larson smed ud kort efter.

Med andre ord jeg tænker det bare er en smart marketing og medierne leger ukritisk med fordi "emnerne" bringer dem clicks. Vi bliver sgu nok alle snydt.....

Og filmselskabet er glade fordi de sparer millioner af dollars på promovering. Medierne er glade fordi de tjener kassen på reklameindtægter.
Gravatar

#5 Gridlock 3 år siden

#4 Pretty much.
Og hvis det ikke lykkes håber de og skabe clicks med og repræsentere fans, ved og sige at en skuespiller i en stærkt kritiseret film blev jaget af twitter på grund af dødstrusler eller hadefulde beskeder.
Hvor sandheden nok snare er at hele det med og skulle følge med i twitter blev for meget for skuespilleren at hun fik stress af det, og derfor valgte og forlade twitter.

Det bliver selvfølgelig ikke nævnt med et ord fordi det er der sku ingen penge i.

Hoved kritikken af Captain Marvel er ikke at hun ikke smiler, men at hun i traileren ser ud til og kede sig bravt og ikke rigtig har nogen tilstedeværelse i de scener hun er med i i traileren.

At Robert Downey Jr. ikke smilte i Ironman 3 coveret, betød ingenting fordi man følte han havde en tilstedeværelse i traileren og vi ved fra de andre film Marvel han har været med i at han kan levere varen.

Men igen og skulle rapportere de virkelige problemer fans har med filmen, går nok ikke fordi det vil jo smadre det narrative der er om at alle fans der ikke kan li den og den film eller den og den politiske korrekte karakter er en omgang whiny manbabies.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 virker næsten som om du aldrig har brugt internettet, når du mener folk bare bliiver stresset af twitter, og at hadefulde beskeder ikke spiller en rolle :)

også interessant du sådan har undersøgt hvad millioner af mennesker brokker sig over, og ikke bare tager udgangspunkt i hvad du mener, og hvad du brokker dig over ;)

Skriv ny kommentar: