Amerikanerne strømmede på ingen måde i biografen i premiereugen for “Tenet” i USA.

20,2 millioner dollars er resultatet for åbningsweekenden i de amerikanske biografer for “Tenet”. Et på papiret skuffende resultat.

Således er det den mindste amerikanske åbning for en Christopher Nolan-film siden “The Prestige”, der i 2006 åbnede med 14,8 millioner dollars.

Normalt åbner en Christopher Nolan-film minimum for 45-50 millioner dollars i USA og helt op til 160 millioner dollars, som det var tilfældet med “The Dark Knight Rises”.

Men det er ikke en normal tid, som “Tenet” er åbnet i. Det lignede det ellers efter den internationale åbning – aktuelt er der indspillet for 126 millioner dollars uden for USA.

Den amerikanske åbning har imidlertid gjort det klart, at “Tenet” er åbnet midt under coronakrisen, der særligt hærger i USA.

“Tenet” – med et budget på over 200 millioner dollars – kan dog endnu nå at blive en succes på den lange bane.

Læs også ‘Netpirater deler “Tenet” – Warner Bros. vil ikke kommentere‘.

For planen fra Warner Bros. er at holde “Tenet” kørende længere tid i verdens biografer i længere tid end normalt, da Christopher Nolan-filmen ikke har den store konkurrence, fordi andre storfilm er blevet udskudt.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-Den Lyserøde Panda 3 år siden

Den ser da ud til at have holdt de internationale tal meget godt, og hvis den kører i længere tid og der ikke er meget konkurrence - og det tilmed er en film folk vil se flere gange - så skal den da nok få tjent okay ind, i betragtning af der er en epidemi i gang.
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 3 år siden

Jeg var inde at se den fredag aften efter premieren. Vi var i alt 10-12 personer i salen. Ved ikke om det bare skyldes corona, folk i Svendborg eller at alle nolan-fansene allerede havde konsumeret den i det område.
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

Der var fuldt hus i IMAX i Århus for 1 uge siden.
Gravatar

#4 Nagash 3 år siden

Endnu en EB-overskrift. Der er sgu da absolut intet katastrofalt ved de tal, når Californien og NY State er lukket ned. Det ved WB også og har selvfølgelig kalkuleret med det. Så tallene er nok nærmere præcis som beregnet og derfor overhovedet ikke katastrofale. Jesus fucking Christ Morten. Nogle gange lukker du altså mundlort ud i de overskrifter.
Gravatar

#5 Bjur 3 år siden

Var i Cinemaxx i CPH i søndags og der var mange mennesker.

Skriv ny kommentar: