Der er mange, der vil hævde, at “The Rock” er Michael Bays bedste film. Deriblandt formentlig et par af den engelske efterretningstjenestes kilder. Det viser sig nemlig, at nogle af de efterretninger, der blev indsamlet i forbindelse med invasionen af Irak, blev stjålet fra fængselsfilmens manuskript.

Se også: Michael Bay caster ‘Englands mest ensomme hund’ til “Transformers 5″

Det er The Telegraph, der bringer den bizarre historie.

I 2002 fik efterretningstjenesten oplysninger om, at Saddam Husseins regime havde opbygget et arsenal af hule glaskugler fyldt med nervegas.

Det lyder farligt, og i begyndelsen betragtede efterretningstjenesten da også oplysningerne som meget vigtige.

Det varede dog ikke længe, før en filmkyndig agent lugtede lunten. I en ny report, der undersøger efterretningstjenestens arbejde op til krigen, lyder det:

”Glasbeholdere bliver ikke typisk brugt til kemiske våben; og en populær film (The Rock) har ukorrekt beskrevet nervegasser, som bliver fragtet i glaskugler.”

Opdagelsen fik agenterne til at tvivle på kildens troværdighed. Og det viste sig da også, at flere af kildens oplysninger var upålidelige.

Læren her må være, at en weekend på sofaen med Michael Bays samlede værker er det første skridt på vejen mod en karriere som hemmelig agent.

Så det er bare med at komme i gang.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Jach 8 år siden

Venter spændt på ansættelses kontrakten så :)
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: