Den 18. juli er der dansk biografpremiere på komediedramaet “The Way, Way Back”, og Scanbox har været så venlige at sende Filmz en eksklusiv featurette om filmen, der indeholder interviews med bl.a. Steve Carell og filmens instruktører, Nat Faxon og Jim Rash.

Se featuretten her.

“The Way, Way Back” handler om den 14-årige dreng Duncan, som er tvunget til at tilbringe sommerferien med sin mor, Pam, hendes nye krævende kæreste, Trent, og hans datter, Steph.

Det er ikke nemt for Dunacen at få den nye familiekonstellation til at fungere, men redningen kommer, da han møder Owen, der lever det frie liv og arbejder som opsynsmand i vandlandet Water Wizz. Pludselig bliver det, der så ud til at blive den værste ferie i Duncans liv, til den bedste sommer nogensinde.

Sidste år blev Faxon og Rash Oscar-belønnet for deres manuskript til “The Descendants”. Ud over Carell medvirker også Toni Collette, Allison Janney og Sam Rockwell i “The Way, Way Back”. Rockwell spiller den karismatiske Owen, og Filmz TV kan snart præsentere et eksklusivt interview med den skæppeskønne skuespiller!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Morpheus 8 år siden

Den ser rigtig god ud, glæder mig til den.

Skriv ny kommentar: