Ikke engang Ringen fik Elijah Wood til at se så slemt tilredt ud, som han gør i et nyt “The Toxic Avenger”-billede.

Den absurde kultfilm fra 1984 “The Toxic Avenger” står over for, hvad der engang virkede som et fuldstændig usandsynligt reboot. Stjerner som Peter Dinklage, Kevin Bacon og Elijah Wood står nemlig på plakaten, hvilket alligevel må siges at være noget af en statusopgradering fra Mitch Cohen, Andree Maranda og Pat Ryan Jr.

Læs også: “‘The Toxic Avenger’: Officiel plakat og første billede af Peter Dinklage er landet”

Nu har vi gennem Entertainment Weekly fået et nyt blik på stjernerne, og særligt “The Lord of the Rings”-skuespilleren skiller sig ud i rollen som Fritz Garbinger. Instruktør Macon Blair (“I Don’t Feel at Home in This World Anymore”) beskriver karakterdesignet som “Riff Raff fra ‘The Rocky Horror Picture Show’ og Danny De Vitos Penguin blandet sammen.”

The Toxic Avenger

Billederne viser også både Dinklage som pedellen Winston Gooze, og Bacon som Goozes grådige chef Bob Garbinger, der ikke vil betale for behandlingen af en dødelig sygdom. Da pedellen beslutter sig for at tage sagen i egen hånd, falder han i ned i en balje med giftigt affald og muteres til den deforme Toxic Avenger.

The Toxic Avenger

The Toxic Avenger

Vi får også et kig på Taylour Paige som efterforskeren J.J., Jacob Tremblay som Goozes stedsøn Wade og en bande af håndlangere, der om dagen er en rockgruppe og om natten gør sig som lejemordere.

The Toxic Avenger

The Toxic Avenger First Look

The Toxic Avenger

“The Toxic Avenger”, der produceres af Legendary Pictures og den oprindelige “The Toxic Avenger”-producent Troma Entertainment, har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: