DreamWorks’ kærlige kamsportspanda, Po, er ikke færdig på det store lærred.

Det er seks år siden, vi sidst kunne se en “Kung Fu Panda”-film i biograferne. Dengang var det det tredje animerede filmeventyr med Po og resten af de dyriske kung fu-mestre, men selvom det længe har set ud som om, det også ville blive det sidste, er det ikke tilfældet.

En “Kung Fu Panda 4” er nemlig på vej. Det har Universal og DreamWorks annoncereret. Tilmed har man også offentliggjort en amerikansk premieredato, som ligger den 8. marts 2024. Om det bliver denne dato, vi kan forvente at se filmen i Danmark, er uklart, selvom det er sandsynligt, at vi må vente lidt længere. De tre hidtidige film i franchisen er nemlig alle udkommet mellem et par uger og et par måneder senere herhjemme end på den anden side af Atlanten.

Holdet bag filmen er stadigvæk ikke blevet annonceret. I de tre tidligere film har Jack Black dog stået i front af noget af et stjernestemmecast, som tæller blandt andre Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross og Lucy Liu. Tager man dog i betragtning, at Black tidligere i år gentog rollen som Po i Netflix-serien “Kung Fu Panda: The Dragon Knight”, er det bestemt ikke usandsynligt, at det originale cast vender tilbage.

Læs også: “Den bestøvlede kat lever sit sidste liv i den første trailer til ‘Puss in Boots: The Last Wish'”

Det er heller ikke klart endnu, om Jennifer Yuh Nelson og Alessandro Carloni, der instruerede 3’eren, vender tilbage, ligesom vi heller ikke ved, om Glenn Berger og Jonathan Aibel, der har skrevet samtlige film i franchisen, skriver 4’erens manus.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: