Emma Roberts har sluttet sig til det endnu Spider-Man-løse Sony’s Spider-Man Universe.

På trods af at den seneste film i SSU, “Morbius”, floppede ikke blot én, men hele to gange, er velkendte Hollywood-skuespillere endnu ikke skræmt væk fra Sonys superhelteunivers.

Læs også: “‘Morbius’ flopper igen: Meme var ikke nok til at genoplive Sonys Marvel-fiasko”

Emma Roberts, en af de faste “American Horror Story”-stjerner, er ifølge Deadline nemlig det seneste navn til at slutte sig til den kommende “Madame Web”, der har “Peanut Butter Falcon”-skuespilleren Dakota Johnson i filmens titulære rolle. “Euphoria”-stjerneskuddet Sydney Sweeney er også tilsluttet filmen i en rolle, der ligesom Roberts’ stadigvæk holdes hemmelig.

Madame Web er i tegneserierne en ældre, blind dame med clairvoyante evner, der er tilkoblet en livsstøttende anordning. Hendes svagheder har gjort, at hun aldrig fysisk har bekæmpet fjender, hvorfor Deadlines kilder understreger, at det stadigvæk er muligt, at projektet ændrer sig til noget andet. Hendes evner gør dog, at karakteren beskrives som SSU’s pendant til Doctor Strange.

S.J. Clarkson, der har instrueret episoder af “Jessica Jones” og “The Defenders”, står bag roret på den kommende Sony-film. Matt Sazama og Burk Sharpless, forfatterne bag “Morbius”, har skrevet filmen.

“Madame Web” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Salt 11 måneder siden

Ligner endnu en smash hit tentpole blockbuster event når den er fra #morbiusSweep geniet. Ved ikke med jer men kan ikke vente med at se Dakota Johnsons livløse udtryk siddende i en flyvende stol af spindelvæv, det er bedre fancasting end the Rock som Black Adam!

Min eneste undren er hvordan sony kan toppe den ovenpå sådan en kæmpe karakter? måske Big Wheel eller Robbie Robertson the movie næste gang? its webbing time!

Skriv ny kommentar: