Bill Pullmans talegaver ændrede titlen på “Independence Day”.

Det var én af de store film i 1996. “Independence Day” var sci-fi-filmen alle skulle se, men det var tæt på, at publikum i stedet havde set “Doomsday”.

Det afslører “Independence Day”-stjernen Bill Pullman, der spillede rollen som præsident:

”Jeg tror, at det skulle være ‘Doomsday’. Det ønskede Fox, og det var en titel, der var typisk for den tids katastrofefilm,” siger Bill Pullman til Cinemablend.

Men instruktør Roland Emmerich og manuskriptforfatter Dean Devlin ønskede at overtale Fox til at ændre titel fra “Doomsday” til “Independence Day”.

Derfor var planen, at Bill Pullmans episke tale som Præsident Whitmore skulle overtale Fox-toppen til at skifte titel:

”De ville virkelig gerne have ‘Independence Day’, så vi var nødsaget til at gøre talen virkelig god.”

Resten er som bekendt historie.

Læs også ‘“Independence Day 3” er droppet‘.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Fc-Sonny 1 måned siden

Den var kvalmende patriotisk, og havde alle de her typiske jokes, som kun amerikanerne kan lave dem. Men fuck jeg elsker den. Legendarisk vil jeg næsten sige.
Men hold nu k*** 2'eren var dårlig. Havde dog heller ikke regnet med andet. Da man lavede filmen uden Will Smith slog man samtidig fast at man kun var interesseret i at lave penge.
Gravatar

#2 Gorman 1 måned siden

#1 Den skal vist mere vendes om. Man lavede filmen uden Will Smith, fordi han kun var interesseret i at tjene (for mange) penge
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 SublimeKen 1 måned siden

Meget kan man sige om Roland Emmerichs evner til at skrive et manuskript. Men der er et eller andet over den tale der giver mig kuldegysninger hver gang. Den var ikke helt tosset skrevet. Nok også Emmerichs bedste film
Gravatar

#4 Fc-Sonny 1 måned siden

Gorman (2) skrev:
#1 Den skal vist mere vendes om. Man lavede filmen uden Will Smith, fordi han kun var interesseret i at tjene (for mange) penge


Der er ingen grund til at vende den om, for det er præcis det jeg skriver.
Gravatar

#5 Gorman 1 måned siden

#4 okay.... men der er altså forskel på “Man” og “han”. :)
Men fint vi er enige :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 The_Corrector 1 måned siden

#1 Først og fremmest droppede man Will Smith, fordi han krævede et latterligt højt penge beløb, for at genoptage rollen.

Det kan du blandt andet læse her: https://www.businessinsider.com/why-will-smith-isn...

For det andet, så er jeg ikke enig i at filmen er så dårlig som andre gør den til. Jeg genså 1eren før jeg tog ind og så premieren på 2eren. Fra jeg havde set 1eren til jeg sad i biografens mørke og så 2eren, der gik max 30 minutter.

Jeg kan derfor sige, at 2eren for mig forbandt rigtig godt til 1eren, og generelt synes jeg 2eren var en værdig forsættelse. Det er svært at lave en succesfuld forsættelse. Ingen tvivl om 1eren forsat er den bedste, men jeg vil ikke sige 2eren er et flop.

Jeg synes det var en acceptabel forsættelse, der var ting jeg gerne så var lavet anderledes, men alt i alt er det en film jeg gerne ser igen og igen. Jeg nyder den i hvert fald lige så meget som Independence Day.
Gravatar

#7 Reborn Sith 1 måned siden

#6 Jeg er helt enig med dig. Var godt underholdt. Mener også at der var taget hensyn til de antal år, som var gået imellem de to film. Både med henblik på karakterernes udvikling og adaption af alien teknologi. Men jeg synes at moderskibet var ude af proportioner, endda en hel del.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#8 Ryder666 1 måned siden

Well, jeg var nu ikke så imponeret over independence day 2. Den var ikke noget nær så flot, velproduceret eller episk som den første, og fremstod nærmest som et stykke billigt sci fi gylle. Eneste positive bemærkninger, jeg kan komme i tanke om, er Bill Pullman, og Jeff Goldblum. Ellers ikke de store rosende ord, om dette makværk.

Skriv ny kommentar: