Historien bag den elektroniske computerspilssensation bliver udfoldet som spillefilm eksklusivt på Apples egen streamingtjeneste.

At spillet Tetris er en international succes, er der meget få, der vil afvise. Spillet, hvor figurer bestående af 4 kasser skal stables for til sidst at ende i opløsning, blev udviklet i 1980’erne, og nu kan historien bag dets succes ses på Apple TV+ den 31. marts.

Filmen “Tetris” er en humoristisk fiktionalisering af historien bag et computerspil, som blev udviklet i Sovjetunionen under den kolde krig. På trods af spillets simple opbygning var det politiske landskab, som spillets designere var omringet af, så omfattende, at salget af Tetris til den vestlige verden virkede umuligt. Dog er det en udfordring, som en russisk computernørd og en amerikansk computernørd sammen vil overkomme.

Kender du historien bag kulturfænomenet Air-Jordan? Ellers kan du se traileren her

Med KGB-agenturet og griske forretningsmænd mod sig står duoen over for flere problemer på deres vej. Hvad der holder dem i gang, er deres overbevisning om, at spillet Tetris er et ekstraordinært fænomen.

“Tetris” er instrueret af Jon S. Baird, som også var bag kameraet på den BAFTA-vindende “Filth”, og er skrevet af Noah Pink, som har skrevet Biopic-serien “Genius”. Taron Egerton (“Kingsman: The Secret Service”), Toby Jones (“The Hunger Games”), Sofya Lebedeva (“Vikings: Valhalla”) og Ben Miles (“Andor”) er blandt andet at finde på rollelisten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: