Gorillaz — det animerede ‘band’, skabt af sanger David Albarn og kunstner Jamie Hewlett — får langt om længe sin egen spillefilm.

Selvom en Gorillaz-film har været længe undervejs, er det først nu blevet bekræftet, at filmen faktisk er under udvikling. I et interview med Apple Music sagde Albarn:

“Jeg er hos Netflix fordi vi laver en Gorillaz-spillefilm med Netflix. Vi har et skrivemøde i Malibu til eftermiddag. Det er virkelig spændende at gøre det. Det er noget, vi har ønsket at gøre i meget lang tid. Den har været gennem så mange inkarnationer — det her, at Gorillaz laver en film.”

Det betyder altså, at vi kan se frem til at se det animerede band og dets musikere — 2-D, Murdoc Niccals, Noodle og Russel Hobbs — få deres eget spillefilmseventyr inden længe.

Netflix er langt fra ubekendte med animation. De har fantastiske animationsfilm såsom “Klaus” og “The Mitchells vs. the Machines” på bagen, og senest har de haft stor succes med “Arcane”, der netop har annonceret, at Sæson 2 er på vej.

Læs også: “‘Arcane’-skabere vil udvide franchisen: Vil skabe live-action projekter

Gorillaz har nydt stor succes med albums såsom “Demon Days” og “Plastic Beach”. Senest har ‘bandet’ været aktuel med albummet “Song Machine, Season One: Strange Timez”.

Hvornår filmen får premiere ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: