50 år efter biografpremieren på den første “The Exorcist”, vender franchisen tilbage med tre fortællinger.

“The Exorcist”-franchisen får tilføjet nye titler til sin allerede store samling af serier, bøger og film. Universal Pictures har skudt i gang i franchisens ‘Sequel Trilogy’, som flytter de dæmoniske besættelser til en helt ny tid. Dog med tilbageblik på ophavet. Ellen Burstyn, som spillede moren Chris MacNeil i den første “The Exorcist”, bliver nemlig en central del af “The Exorcist: Believer”.

MacNeil bliver tilkaldt af Victor Fielding (Leslie Odom, Jr.), hvis datter (Lidya Jewett) forsvinder i den lokale skov med sin veninde (Lidya Jewett). Da pigerne vender tilbage tre dage senere, kan de ikke huske noget. Victor lægger dog hurtigt mærke til, at pigerne er besatte, og Chris er den eneste person, som har erfaringer med at uddrive dæmonerne

Udover traileren til “The Exorcist: Believer” har Universal Pictures også annonceret udgivelsesdatoen for den anden film i den nye trilogi. “The Exorcist: Deceiver” får amerikansk premiere den 18. april 2025. Den danske dato er endnu ikke offentliggjort.

“The Exorcist: Believer” får dansk premiere den 12. oktober 2023.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ParadokS 9 måneder siden

efter at ha set traileren føler jeg, at man har set hele filmen... Kan ikke være mange overraskelsker tilbage ihvertfald.

Skriv ny kommentar: