Der er ikke længe til, at vi for alvor bliver introduceret til witcheren Vesemir i Netflix’ “The Witcher”-spinoff “Nightmare of the Wolf”, og nu har vi fået en ny trailer.

Vesemir kommer til at lave sin live action-debut, når danske Kim Bodnia skal spille over for Henry Cavills Geralt of Rivia i “The Witcher” Sæson 2. Vi fik dog allerede en forsmag på fanfavoritten, da vi hørte hans stemme i sidste afsnit af Sæson 1.

Dengang var det Theo James, der havde æren af at lægge stemme til Geralts mentor, og det er da også James, der står bag den unge Vesemir, når “Nightmare of The Wolf” får premiere på Netflix den 23. august.

Traileren lover en makaber og medrivende “The Witcher”-fortælling, der introducerer os til Vesemir og hans oprindelseshistorie. Som witcher har Vesemir skiftet et liv i fattigdom ud med monsterjagt for penge, men da et nyt, mystisk monster truer, bliver han nødt til at se sin fortids dæmoner i øjnene.

“Nightmare of the Wolf” er den første animerede spinoff-film i “The Witcher”-franchisen. Netflix har ansat “Legend of Korra”-studiet Studio Mir til at animere, mens instruktør af enkelte “The Boondocks”-episoder, Kwang Il Han, får debut som filminstruktør.

“Nightmare of the Wolf” er ikke den eneste “The Witcher”-spinoff, vi kan glæde os til at se. Prequel-serien “The Witcher: Blood Origin” forventes nemlig at få premiere i 2022.

Læs også: “Netflix caster hovedrolle til “The Witcher”-prequel “Blood Origin”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: