“Ding dong, it’s America motherf*cker!”

Den første trailer til “America: The Motion Picture” teaser den “historisk korrekte” og “virkelige historie” om USA. Under den amerikanske revolution ser vi et hold af historiske figurer såsom George Washington (Channing Tatum), Thomas Edison (Olivia Munn) og Samuel Adams (Jason Mantzoukas) slå sig sammen i bedste Avengers-stil i en absurd animeret actionkomedie, der hurtigt trækker tankerne hen på den fantastiske “Team America: World Police”.

Om den kommende Netflix-film kan leve op til samme standarder, er ikke til at sige endnu, men vi kan dog få en forsmag her:

Det er holdene bag “Archer”, “The Expendables”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse” og “Magic Mike”, der har slået sig sammen om “America: The Motion Picture”, og det er tydeligt at både action og komedie spiller ind i filmen. Hvordan de bearbejder nogle “Magic Mike”-elementer ind i historien (og det gør de), bliver interessant at se.

Læs også: “‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’-opfølger annoncerer instruktører”

Udover Tatum, Munn og Mantzoukas får vi også fornøjelsen af at høre blandt andre Simon Pegg, Judy Greer, Bobby Moynihan, Andy Samberg, Will Forte og rapperen Killer Mike.

“America: The Motion Picture” har premiere på Netflix den 30. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: