Crowe om “Gladiator 2” og “Master and Commander 2”


Russel Crowe, der gav den som den hårdtprøvede gladiator Maximus og kaptajn Aubrey i de to hitfilm “Gladiator” og “Master and Commander: Til verdens ende”, kan i et interview fortælle lidt om de lovede opfølgere til de succesfulde film.

Om han vil spille Kaptajn Jack Aubrey igen i en “Master and Commander 2”, svarer han: ”Hos Fox er jeg ikke kontraktmæssigt tvunget til det. Alle andre er, hvis de ønsker at lave endnu en. Jeg tror Paul [Bettany] har kontrakt på tre film. Der er 20 bøger og så mange flere eventyr. Man ved aldrig. Der er nogle spændende idéer, som at medbringe hans far, hans kone, og andre karakterer fra bøgerne.”

Til spørgsmålet om han nogensinde har været interesseret i den eventuelle fortsættelse til “Gladiator”, siger Crowe: ”Først var jeg meget kynisk omkring idéen, men jeg ændrede senere mening. Vi har også haft andre idéer, hvor vi begiver os ud i det metafysiske og man faktisk erkender de faktum, at Maximus er død, men det er et svært manuskript at skrive.

”Nick Cave skrev faktisk et udkast til mig og Ridley [Scott] på et tidspunkt. Han er en fantastisk forfatter. Nick lavede der her udkast, og Ridley og jeg overvejede det i et stykke tid. Faktisk betalte jeg for det, så meget tror jeg på idéen. Men på den anden side, som jeg siger; medmindre alle er enige, så er det ligesom meningsløst at rykke fremad med den,” afslutter den australske skuespiller.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 vapor 15 år siden

Master and Commander 2. Tjo den kunne sikkert være ok. Den første var ikke lige mig, men den var da fint lavet.

Der burde ikke være en Gladiator 2. Hvis Ridley har lyst til at lave endnu en film om romer riget behøver det vel ikke at have noget med den tidligere film at gøre?
Virker bare forkert at lave en 2'er til sådan en film. Hvad ville i sige til Braveheart 2? Nej vel.
Gravatar

#2 The Insider 15 år siden

Nick Cave, sangeren?!
War. War never changes.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 15 år siden

Jep
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 The Insider 15 år siden

Ja, jeg ved godt hvem Nick Cave er, men at han ville fatte pennen til en Gladiator-sequel giver da absolut ingen mening... :-)
War. War never changes.
Gravatar

#5 Hal60 15 år siden

Gladiator 2? Nej, nej, nej... Det kan de da ikke!
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#6 filmz-josipz 15 år siden

Jeg syntes en gladiator til lyder som en god ide. Men bare en prequel i stedet for, en der viser hvordan Maximus blev sådan en badass som han nu er, se hvordan han blev til den mægtige general. Man får jo ikke vildt meget at vide om ham.
Gravatar

#7 filmz-Bruce 15 år siden

Håber også der kommer en Lawrence of Arabia 2!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Yoda 15 år siden

Så er vi to! Desuden har jeg længe ventet på, at Hollywood får smækket en efterfølger sammen til "Gone With the Wind" - den kan ikke stå alene!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#9 filmz-Bruce 15 år siden

#8 Der er skam allerede lavet den perfekte efterfølger! Den uforlignelige Scarlett.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 Yoda 15 år siden

Det vidste jeg sgu' ikke. Det lader endog til, at filmen følger i kølvandet på "Gone With the Wind" hvad længde angår. 360 min. er ikke for børn!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: