Skal man tro på “Avatar”-produceren Jon Landau, er der dårlig nyt i vente for fans af James Camerons episke action-eventyr, der ser frem til udgivelsen af “Avatar 2”.

Se også: James Cameron: I fremtiden bliver alt i 3D.

Indtil nu har det været planen, at “Avatar 2” skal udkomme i løbet af 2013. Ifølge Landau gælder de planer dog ikke længere, da filmen nu i stedet står til først at udkomme i løbet af 2016 – en udskydelse på hele tre år.

Landau fortæller, at filmen kommer til at byde på en lang række tekniske fremskridt, ligesom tilfældet var det med “Avatar”, som kommer til at være ventetiden værd. Bl.a. vil der være forbedret 3D-teknologi, effekter, performance-capture og en højere billedhastighed.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#11 zTeFaN 10 år siden

Lord Beef Jerky (10) skrev:
#9 Jeg er bare besværlig på det område... jeg kan ikke glæde mig over en ny teknologi, før jeg har set den fungere, og set hvordan det påvirker film fremover. Siden CGI og 3D f.eks. har taget fuldstændigt overhånd, har der på deres områder været en del flere underwhelming end overwhelming film. Nu har jeg aldrig set en film i f.eks. 60fps, så om selve teknikken kan gå hen og skabe problemer med alt fra personlige problemer som hovedpine til mere filmiske problemer som glitches og lignende, aner jeg jo ikke... så kan de kloge hoveder sige til mig, at sådan noget kan slet ikke lade sig gøre, men det sagde de sgu også med 3D'en. Jeg er ikke modstander af teknologien på nogen måde, jeg hader bare at Hollywood påtvinger ny teknologi på film og instruktører, som slet ikke er klar til at bruge den.


Point taken. Mener at det kan se helt mærkeligt ud, potentielt, idet det ligner noget daytime drama serie. Alt flyder alt for godt og det mister sin filmiske effekt. Men jeg tror det er noget vi skal vænne os til. Fordi i teorien er det kun tættere på virkeligheden. Men ja, det bliver interessant at se resultatet. Der går nok lang tid før jeg kommer i nærheden af 55" OLED TV + 1080p60 Blu-ray (+ 3D, Brillefrit) haha
Gravatar

#12 Babo84 10 år siden

Måske skulle de forbedre indholdet og udskyde den yderligere 5 år?
Gravatar

#13 Hr. Nielsen 10 år siden

Babo84 (12) skrev:
Måske skulle de forbedre indholdet og udskyde den yderligere 5 år?
Kender du indholdet da?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#14 MMB 10 år siden

Thomas E. Nielsen (13) skrev:
Kender du indholdet da?


Hvordan kan det egentlig være, at du kun svarer på Babo84's posts? :P Er ved at synes, det er synd for ham, at du altid vogter over ham. :P
Gravatar

#15 Batsy 10 år siden

Babo vs Thomas round 100000000!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#16 smolinsk 10 år siden

Kan vi ikke bare slippe helt for de åndsvage Avatar film, bringer intet nyt andet end irriterende 3D. Historie mæssigt kunne det da næsten ikke være mere forudsigeligt, kliche hele vejen igennem
Gravatar

#17 Babo84 10 år siden

Foeller (14) skrev:
Hvordan kan det egentlig være, at du kun svarer på Babo84's posts? :P Er ved at synes, det er synd for ham, at du altid vogter over ham. :P


Du har en pointe der :)

Thomas

Det ligner bare en film, hvor (igen) teknikken bag bliver afgørende. Hvis dette bliver modbevist, så bliver det da kun fedt. Jeg tvivler dog.
Gravatar

#18 tiany 10 år siden

Juhu.... Håber den bliver udskudt forevigt.

Ja, jeg synes altså virkelig Avatar er elendig
Valar morghulis
Gravatar

#19 BN 10 år siden

Babo84 (17) skrev:
Det ligner bare en film, hvor (igen) teknikken bag bliver afgørende.


Hvis du med "teknikken" sigter til 3D, så blev den ikke afgørende. Ihvertfald ikke for min kone og mig (og for vores rigtige gode oplevelse), for vi så den i almindeligt 2D, og vi har aldrig set (og skal heller aldrig se) den i andet.

smolinsk (16) skrev:
Avatar ... bringer intet nyt.


Næh, og hvad så? Det gør de færreste film jo ... om overhovedet nogen.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#20 Highland Park 10 år siden

Hvis en højere frame rate resulterer i en sæbeoperaeffekt a la den opnået ved motion interpolation, er jeg helst fri. Det ser herrens ud.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: