Lige siden “The Dark Knight” indtog biograferne, har der været løs snak om, hvad der ville ske med Batman-franchisen, efter Christopher Nolan var færdig med sin trilogi. Noget kunne nu tyde på, at Batman bliver rebooted.

Se også: David Cronenberg: “The Dark Knight Rises” er kedelig og pubertær.

Warner Bros. har ifølge nye rygter interesse i allerede at have en ny Batman-film klar i 2016, som gerne skulle komme i kølvandet på “Justice League”, der satses på ser dagens lys i 2015.

Warner Bros. skulle dog ikke være interesseret i at fortælle om Batmans skabelse endnu en gang, men derimod koncentrere historien omkring Batmans 2. år som superhelt. Arbejdstitlen skulle efter sigende være “The Batman”.

Ifølge rygterne vil Nolan desuden være producer på den nye omgang Batman, ligesom det er tilfældet på Supermans nye eventyr med “Man Of Steel”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#1 Outbound Sith 10 år siden

Eeeej! Jeg havde sådan håbet, at de bare ville blive ved og ved og ved med at lave origin-fortællinger! Nye, ukendte historier er så udmattende for min stakkels hjerne at forholde sig til... /sarcasm
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 10 år siden

Håber på en ny vinkel på historien... havde egentlig gerne set den baseret på de tegneserier, hvor han er gammel. Men det er der nok ikke skide mange penge i.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 keen 10 år siden

Hollywood har ingen skam.
Gravatar

#4 123456789 10 år siden

Håber det bliver i stil med arkham spillene :P
Gravatar

#5 Mantic 10 år siden

Synes det er godt de ikke vælger at fokusere på begyndelsen, da Batman Begins er et mesterværk i sig selv. Håber da der er hold i disse rygter, Batman vil altid være min fav. superhero :)
Gravatar

#6 BN 10 år siden

Selvfølgelig kommer der et Batman-reboot, ligesom der også er kommet et Spider-Man-reboot .... det bliver blot uden mig som tilskuer.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

Nolan har ikke lavet den bedste version muligt og det er en serie med masser af potentiale for indtjening, så hvorfor ikke?

Det giver god mening at springe skabelseshistorien over, fordi den har vi trods alt set to gange indenfor 20 år og Batman er jo en populær figur, så folk kender vel efterhånden historien.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Collateral 10 år siden

BN (6) skrev:
Selvfølgelig kommer der et Batman-reboot, ligesom der også er kommet et Spider-Man-reboot .... det bliver blot uden mig som tilskuer.


Der er bare en væsentlig forskel og det er at der ikke er brug for førstnævnte ;)
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#9 Snyltetast 10 år siden

#2 Agreed! Noget Batman Beyond eller lignende kunne være superlækkert. Især fordi karakteren Bruce Wayne efterhånden HAR fået fortalt sin historie indtil flere gange.
Gravatar

#10 Jimmbo 10 år siden

Det bliver fandme en utaknemlig opgave, at skulle overtage Batman.

Skriv ny kommentar: