Dwayne Johnson har for tiden rigtig travlt med fortsættelser til både “The Fast and the Furious”- og “G.I. Joe”-serierne på vej, men den tidligere wrestler har i længere tid hentydet til, at han vil være involveret i et kommende projekt fra DC Comics og Warner Bros.

Se også: Officielt: Lex Luthor og Alfred er fundet til “Batman vs. Superman”.

Anti-helten Lobo var i længere tid rygtet til at være filmen, som Johnson var interesseret i. Men nu ser det ud til, at skuespilleren selv kan have afsløret lidt for meget på sin Twitter-profil. Johnson hentyder nemlig til, at han er den nye Green Lantern, der enten vil dukke op i Zack Snyders “Man of Steel”-fortsættelse eller i en Justice League-film.

Johnson skrev tilbage i november sidste år, at John Stewart kan sparke Supermans røv og svarede for nyligt på en tweet fra hjemmesiden IGN, der kun kaster mere brænde på bålet. Johnson hentyder nemlig højst sandsynligt til den sorte inkarnation af Den Grønne Lygte, der har det civile navn John Stewart.

Ryan Reynolds spillede Hal Jordan i filmen om superhelten fra 2011, der blev instrueret af Martin Campbell (“Casino Royale”). Filmen blev hverken en kritisk eller økonomisk succes, og Reynolds udtalte sidste år, at han ikke vil spille karakteren igen.

Om Johnson ender med rollen, og om superhelten overhovedet er at finde i enten “Man of Steel”-fortsættelsen eller den uundgåelige Justice League-film, vil tiden vise, men optagelserne til førstnævnte begynder snart ud fra et manuskript af David Goyer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 Batsy 10 år siden

DocDoom (20) skrev:
Hvem er det, er det ham her?

http://www.fuorilemura.com/wp-content/images/BARBI...


DocDoom (20) skrev:
Hvem er det, er det ham her?

http://www.fuorilemura.com/wp-content/images/BARBI...


:P

Sorry for at skuffe dig, men det desværre kun ham med treforken her.-
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#22 Barry Lyndon 10 år siden

Det er nok det tyndeste rygte i mands minde. Det eneste han har sagt er "ham her kan slå ham her" i en superhelte-dyst. Ikke engang en hel sætning er ytret men et simpelt hashtag. Come nu lige on.

Skriv ny kommentar: