Seth Rogens “The Green Hornet”-projekt lader til endnu engang at være løbet ud i problemer, og denne gang kan det muligvis føre til dødsstødet for produktionen af den problemfyldte film om den maskerede helt og hans medhjælper Kato.

Lige fra det tidspunkt, hvor projektet blev annonceret, har der været en negativ indstilling til det, som så til dels blev forløst, da Stephen Chow blev tilknyttet filmen – ikke blot som instruktør, men også for at spille rollen som Kato.

Det varede dog ikke længe, før Chow besluttede at forlade projektet – først som instruktør og så senere også som skuespiller, og nu er filmselskabet bag, Sony, begyndt at få en negativ indstilling over for filmen.

Ifølge diverse rygter skulle Sony nu enten ønske at udskyde filmen, så den slet ikke bliver lavet i år, eller helt droppe projektet.

Så udgivelsesdatoen, som først var annonceret til 25. juni 2010, kommer nok ikke til at holde, hvis filmen overhovedet fortsætter. Det afhænger sandsynligvis i stor stil af, hvad Seth Rogen har at sige – hvis han også har fået en negativ indstilling, så kan “The Green Hornet” nok godt kategoriseres som helt død.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 jakobdam 14 år siden

Til de der ikke ved det, så er "The Green Hornet" den serie, der blev Bruce Lees gennembrud i vesten. Han spillede Kato, og hans indsats gjorde ham meget berømt - og blev så startskuddet til hans øvrige karriere i vesten...

- On topic:
Lidt synd, det kunne være sjovt at se en så gammel serie genoplivet... :)
Gravatar

#2 filmz-TheNthDoctor 14 år siden

#1

et radioprogram fra 30/40'erne, som blev fortolket til TV, som blev fortolket til tegneserier, som nu igen skal fortolkes til film.

Bvadr - jeg vil hellere se serien og høre radioafsnittene.

Skriv ny kommentar: