Det unge “Euphoria”-stjerneskud Storm Reid har snuppet den ledende rolle i Warner Bros.’ kommende “The Nun 2”, rapporterer The Hollywood Reporter.

Reid tilslutter sig Warner Bros.’ horror-franchise, der udsprang fra James Wans “The Conjuring”, og som siden har fået den passende titel The Conjuring Universe. Hun skal lede an i fortsættelsen til 2018-filmen “The Nun”, der formåede at hive en masse billetter ind i biograferne, på trods af at der kom knap så mange roser fra både kritikere og fans.

Der vides ikke meget om filmens handling, udover at den efter sigende skulle foregå i 1950’erne – ganske ligesom dens forgænger. Detaljer om Reids karakter holdes ligeledes tæt til kroppen.

Michael Chaves, der instruerede det tredje kapitel i “The Conjuring”-franchisen, som fik undertitlen “The Devil Made Me Do It”, sidder i instruktørstolen på den kommende spinoff-fortsættelse. Han fortolker et manus, der er skrevet af Akela Cooper (“Malignant”), og som gennemarbejdes af makkerparret Ian Goldberg og Richard Naing (“The Autopsy of Jane Doe”). James Wan, der er skaberen bag The Conjuring Universe, agerer producer på projektet sammen med Peter Safran, der ligeledes har produceret samtlige af universets film.

Reid er ikke uvant med horror-genren efter både at have spillet med i “The Invisible Man” og den kommende HBO-serie “The Last of Us”.

Læs også: “The Last of Us”-trailer teaser en tro fortolkning af et postapokalyptisk mareridt

“The Nun 2” får premiere den 8. september næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: